facebook mail
Prijava za klube
Prijava za klube

Klub tržiških študentov

  • Naslov: Balos 4, 4290 Tržič
  • GSM:: 040 353 897
  • E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Upravna enota Tržič – 751 študentov

Občina: Tržič

Klub tržiških študentov deluje predvsem na področjih zabave, kulture, izobraževanja, športa ter zdravja in sociale. Na področju zabave organizira številne koncerte in zabave z DJ-ji, kot so Playboy party, DJ Svizec party in concert skupine Marsal. V okviru kulture klub pripravlja razna potopisna predavanja, v okviru športa pa smučarski izlet, paintabl turnir in zabavo na snegu.

Najodmevnejši projekt kluba je concert Noč je mlada ’09. Organizirali so koncert skupine Big foot mama s tremi predskupinami. Projekt je bil glede na velikost kluba zelo velik zalogaj tako s finančnega kot tudi logističnega in organizacijskega vidika.

Klub vsako leto organizira tudi smučanje, ki privabi veliko število udeležencev. Tako se je v letu 2009 na smučanje v Frakcijo odpravilo kar 76 študentov.

Ostali večji projekti kluba so Brucovanje, Martinovanje v Cassi, Martinovanje v Jeruzalemu, potopisna predavanja, Ski opening Pohorje, nodnevni smučarski izleti, okrogla miza za bodoče študente, Prednovoletni Rock Žur, tečaji tujih jezikov, zbiranje igrač za socialno ogrožene otroke iz Tržiča, športni turnirji.

 

FOTO utrinki