facebook mail
Prijava za klube
Prijava za klube
Sreda, 28 Februar 2018 20:34

IZOPOP: Podajanje konstruktivne kritike

Kako podati pravo in utemeljeno kritiko? Zakaj sploh podati kritiko? In kako sprejeti kritiko nekoga? Ne nazadnje, kaj sploh je kritika? Na ta in še na marsikatero podobno vprašanje boste udeleženci izvedeli odgovor na tej delavnici.

 

Kdaj: SREDA, 7. 3. 2018 ob 17.30

Kje: učilnica na SGGOŠ v Ljubljani


O trenerkah:
Na delavnici bosta svoje znanje z vami delili trenerki Špela Oset in Urša Leban.


Špela Oset je diplomirana komunikologinja in magistrica sociologije. Je dolgoletna aktivistka Zveze ŠKIS, kjer je opravljala naloge predsednice UO operativnega dela, predsednice Zveze ŠKIS in vodje Bazena trenerjev Zveze ŠKIS, sedaj pa je zaposlena v službi za kadrovske in splošne zadeve na Zavarovalnici ERGO.


Urša Leban je absolventka študija psihologije na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Prihaja iz Kluba tolminskih študentov, na Zvezi ŠKIS pa opravlja funkcijo vodje Mednarodnega odbora. Članica Bazena trenerjev Zveze ŠKIS je od leta 2016.

 


Na delavnico se lahko prijavite preko povezave: https://goo.gl/CfGWFH


Prijave so odprte do nedelje, 4. 3. 2018, do 20. ure oz. do zapolnitve prostih mest na delavnici. V primeru premalega števila prijav si Odbor za izobraževanje Zveze ŠKIS pridružuje pravico do odpovedi delavnice. Po tem datumu prijave in odjave od delavnice ne bodo več mogoče. Če se želite odjaviti od delavnice, nam to prosim sporočite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


Se vidimo na delavnici!
Odbor za izobraževanje Zveze ŠKIS