facebook mail
Prijava za klube
Sreda, 11 December 2013 10:05

Predstavljamo Škisopedijo

Odbor za izobraževanje Zveze ŠKIS je leta 2013 za študentske klube pripravil priročnik za delovanje na študentskem klubu. Ideja za priročnik se je porodila ob analizi potreb po izobraževanjih in znanjih, ki je jasno govorila o tem, da bi aktivisti radi izvedeli kaj več o aktih, financah in administraciji. Ker so te teme zelo tehnične, so odborniki sklenili, da jih raje zapišejo v priročnik, ki bo ciljno usmerjen na študentske klube in s pomočjo katerega boste takoj našli odgovore na vprašanja; in to skozi celo leto.

Škisopedija

Letos so odborniki skladno s predlogi, idejami, težavami in vprašanji klubov Škisopedijo posodobili. Priročnik ostaja razdeljen na štiri glavne sklope: administracija, finance, akti in sistematizacija dela. V zadnjem delu med prilogami pa je podanih še 14 obrazcev za projektne načrte, poročila in drugih obrazcev, ki jih aktivisti na klubih uporabljate.

Cilj Škisopedije je zajeti vse informacije, ki vam lahko olajšajo delovanje študentskega kluba. Vse informacije so namenjene izključno vam, lahko jih brez zadržkov uporabite in posvojite na študentskih klubih. Tako bo vaše delo olajšano, hkrati pa bo zagotovljen tudi prenos znanja na mlajše aktiviste.

Škisopedija 2015 vam je na voljo v spodnji priponki.

Vabljeni k branju!

24. 06. 2017VirejFest