facebook mail
Prijava za klube
Sreda, 15 November 2017 08:50

[PRIJAVE] Decembrska Škisova akademija

Odbor za izobraževanje Zveze ŠKIS tudi letos vabi na Decembrsko Škisovo akademijo, ki bo potekala v soboto, 2.12. 2017, od 9.30 do 18.00 na Srednji gradbeni, geodetski in okoljevarstveni šoli v Ljubljani. Izbirali boste lahko med delavnico trženja, strateškega načrtovanja in pridobivanja sponzorstev. Udeležili se boste lahko tudi predavanj Te mika tujina? in Širjenje socialne note kluba.

Odbor za izobraževanje Zveze ŠKIS tudi letos vabi na Decembrsko Škisovo akademijo, ki bo potekala v soboto, 2.12. 2017, od 9.30 do 18.00 na Srednji gradbeni, geodetski in okoljevarstveni šoli (SGGOŠ: http://www.sggos.si/ ) v Ljubljani. Parkirali boste lahko na brezplačnih parkiriščih v bližini (poleg Fakultete za družbene vede).

PRIJAVE NA DECEMBRSKO ŠKISOVO AKADEMIJO

Prijavite se lahko na naslednji povezavi http://goo.gl/qoeYKb . Prijave za delavnice bodo odprte do srede, 29.11. 2017, do 20. ure oz. do zapolnitve prostih mest na posamezni delavnici. Število prijav na klub ni omejeno, v primeru prevelikega števila prijav bodo klubi naprošeni, da med svojimi aktivisti izberejo določeno število udeležencev. Prijava velja za cel sklop delavnic, z njo se zavezujete tudi, da boste upoštevali urnik in boste na delavnice prišli pravočasno.

Udeležba na delavnicah za člane študentskih klubov in aktiviste Zveze ŠKIS znaša 5€/udeleženca, v primeru, da boste izbrali kosilo v naši režiji, pa še dodatnih 5€/udeleženca. Klubi boste znesek poravnali preko dotacijske pogodbe po akad emiji.

Do 29. 11. 2017 so možne tudi odjave brez sankcije (na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ), v primeru neopravičene odsotnosti na delavnici se izreče sankcija 20 €/udeleženca. Znesek bo klub poravnal z dotacijsko pogodbo, aktivistom Zveze ŠKIS pa se bo trgalo 20 EUR od mesečnega honorarja.

Vsebino in urnik decembrske tehnične akademije najdete v priponki.