facebook mail
Prijava za klube
Prijava za klube
Sreda, 28 Februar 2018 20:06

Urgentna Škisova akademija 2018

Odbor za izobraževanje Zveze ŠKIS v sodelovanju z Varnostnim svetom Zveze ŠKIS in člani Nadzorne komisije ŠOS s strani Sveta ŠOLS pred aprilskimi pregledi delovanja študentskih klubov v preteklem letu tudi letos pripravlja izobraževalno popoldne z Urgentno Škisovo akademijo.


Osrednji namen izobraževalnega popoldneva je, da se podrobno spoznate s temami in procesi, ki so se v preteklosti izkazali za težavne, vodje delavnic pa bodo na voljo za vsa vprašanja, ki se vam porajajo v zvezi z opravljanjem Kriterija kakovosti delovanja klubov in letnim poročanjem Študentski organizaciji Slovenije (ŠOS), zato bodo teme delavnic namenjene prav temu.


Urgentna Škisova akademija bo potekala v sredo, 21. marca 2018, na Srednji gradbeni, geodetski in okoljevarstveni šoli v Ljubljani (SGGOŠ; Dunajska cesta 102) in je za aktiviste študentskih klubov brezplačna.


Mesta za prijavo bodo odprta do zapolnitve mest in najkasneje do nedelje, 18. marca 2018, zato vam priporočamo, da se prijavite čim prej. Število prijav na študentski klub ni omejeno; v primeru prevelikega števila prijav pa bodo klubi naprošeni, da med svojimi aktivisti omejijo število udeležencev. S prijavo se zavežete tudi k temu, da boste spoštovali urnik in na delavnice prišli pravočasno. Udeležite se lahko več delavnic ali predavanj (pazite, da ne potekajo vzporedno), ne nujno vseh ponujenih, vendar vas prosimo, da se izbranih delavnic res udeležite in da se jih udeležite v celoti. Kot lahko vidite v urniku, bosta v enem terminu vzporedno potekali dve predavanji - pri prijavi pazite, da ne izberete obeh.

 


PRIJAVE:
Prijavite se lahko te povezave.
Prijave so odprte do nedelje, 18. marca 2018 (do 23.59); po tem datumu se vaša prijava ne bo upoštevala. V primeru, da se bodo mesta na delavnici zapolnila pred omenjenim datumom, si Odbor za izobraževanje pridržuje pravico do prehodnega zaprtja prijav, o čemer bo študentske klube obvestil preko maila; v primeru premajhnega števila prijav na katero izmed delavnic si pridržujemo pravico do odpovedi delavnice.

 

Odjave so mogoče do 18. marca 2018 preko maila Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

Več informacij o urniku najdete v priponki.