facebook mail
Prijava za klube
Ponedeljek, 25 Januar 2016 20:02

Zveza ŠKIS bo pri organizaciji dijaškega projekta sodelovala s tremi klubi

Odbor za dijake Zveze ŠKIS je 8. decembra 2015 z namenom spodbujanja aktivnosti in kreativnosti dijakov objavil razpis za sofinanciranje oziroma organizacijo in izvedbo dijaškega projekta. Trem najboljšim projektom, izbranim na razpisu, bo Zveza ŠKIS namenila po 200 eur finančne podpore in pomoč pri organizaciji.

V okviru razpisa za sofinanciranje dijaških projektov, ki bodo izvedeni v letu 2016, je Zveza ŠKIS izbrala 3 perspektivne in zanimive projekte, pri katerih bo pomagala z organizacijo in finančnim vložkom.

Klub goriških študentov se je na razpis prijavil s tradicionalnim projektom Diverzija, v sklopu katerega bo letos potekal natečaj za nov logotip Diverzije, tekmovanje za miss in mistra Diverzije ter tematska zabava v maskah iz 60-ih let.

Klub študentov občine Koper bo s sredstvi, prejetimi na razpisu, pomagal maturantom pri izbiri študija. Organiziral bo namreč neformalne predstavitve fakultet ter prevoz na uradne informativne dneve.

Klub škofjeloških študentov pa bo v želji po sodelovanju s Klubom študentov občine Koper dijakom predstavil delovanje klubov. Izvedena bo tudi delavnica pod mentorstvom trenerjev Zveze ŠKIS.

Odbor za dijake pri organizaciji izbranih projektov upa na pomoč in angažiranost s strani študentskih klubov, saj je to najboljši način povezovanja in prenosa znanja izkušenih aktivistov na dijake. Dijaške sekcije študentskih klubov pa se z morebitnimi vprašanji lahko kadarkoli obrnejo na Odbor.

Odbor za dijake Zveze ŠKIS

No events