facebook mail

• GSM:: 031 322 442

Upravna enota Logatec – 687 študentov

Občina: Logatec

Klub logaških študentov je bil ustanovljen leta 1995, tako da že dobrih 53 let skrbi za to, da se v Logatcu čimveč dogaja, predvsem na področju mladih. Vsako leto KLŠ organizira Majski koncert z brucovanjem, skozi študijsko leto skrbimo za športne, kulturne in »žurerske« aktivnosti. Njihov največji projekt je več kot celotednski festival Logaško poletje. Namen festivala je združiti kar se da pestro kulturno, športno, izobraževalno in zabavno dogajanje v občini Logatec.Klub logaških študentov ima svojo podružnico tudi v vasi Hotedršica. Mladini, združeni pod imenom Klub stara šola, je tako omogočeno soustvarjanje mladinskega dogajanja tudi v manjši vasi.
Logaško poletje je festival ob zaključku poletja, katerega glavni organizator je Klub logaških študentov. Na festivalu se dogajajo športne, kulturne, zabavne, otroške, družabne prireditve, saj traja kar 10 dni. Namen festivala je ponuditi čimbolj raznoliko dogajanje, ki dejansko zajema čim bolj široko populacijo obiskovalcev.
Majski koncerti imajo v Logatcu že zelo dolgo tradicijo, za katero skrbi Klub logaških študentov. Namen te prireditve je predstaviti delovanje KLŠja novopečenim študentom ter jih s krstom sprejeti v KLŠ. Poleg tega želijo v večernem dogajanju ponuditi možnost predstavitve neuveljavljenim glasbenim skupinam. Za vrhunec večera pa poskrbijo z eno izmed bolj znanih slovenskih rock skupin.
Ostali večji projekti kluba so enodnevni smučarski izleti, Funkygator, Uvodni žur, gledališke predstave, bowling, LAN parti, zimovanje v Kranjski gori, silvestrovanje v tujini, aerobika, rekreacija za moške itd.

20. 07. 2017Festival JEFF 2017
20. 07. 2017DŠB Unplugged 2017: PLIŠ