facebook mail

• GSM:: 041 753 572

Upravna enota UE Kamnik – 1817 študentov

Občine: Kamnik, Komenda
Klubska sobica članom ponuja veliko zanimivega. Imajo možnost brezplačne uporabe računalnika in interneta, brezplačno pa jim naredijo tudi spiralno vezavo seminarske naloge, skripte, fotokopije in navadne liste. Lahko si preberejo veliko zanimivih revij in dnevno časopisje. Zbirajo tudi plastične zamaške za pomoč socialno ogroženim otrokom. Ogledajo si lahko tudi slike s klubskih natečajev, ki krasijo stene klubskih prostorov. Trenutno klubske stene krasijo fotografije udeležencev fotonatečaja Zima.
Študentski klub Kamnik svojim članom ponuja številne ugodnosti, naj bodo to popusti, posebne ponudbe ali druge ŠKK dobrote. (Skoraj) vse ugodnosti pripravljajo v sodelovanju s podjetji - ponudniki storitev ali prodajalnami oziroma društvi ter zavodi.
Rekreacija je za člane Študentskega kluba Kamnik brezplačna. Do rekreacije je upravičen vsak član ŠKK, ki se na vadbo/termin pravočasno prijavi. Prijave so nujne in obvezne. Vsak lahko prijavi samo sebe in samo za razpisan termin (en status - en termin - ena prijava). Organizirajo odbojko na mivki, mali nogomet in florball. Na področju kulture klub nudi popust na članarino v kamniški knjižnici, KUD Franc Bernik Domžale in v Medobčinskem muzeju Kamnik ter Galeriji Miha Maleš.
Popuste in ugodnosti v cenjenih gostinskih lokalih v Kamniku in okolici (Napoli, Falafel, Pizzerija Skok, Palačinkarna Lectar, Okrepčevalnica DeCecco) so omogočili z vzajemnim sodelovanjem. Cene veljajo s ŠKK kuponom za prehrano (ki ga v času uradnih ur dobiš v klubski pisarni zastonj) ter ŠKK člansko izkaznico. Subvencionirajo tudi prevoz za socialno šibkejše dijake in študente ter smučarske vozovnice za slovenska smučišča.
Klub omogoča tudi brezplačni Dan na morju in Dan na snegu za socialno šibke dijake in študente. Poleg tega pa nudi tudi brezplačna potopisna predavanja, zaposlitveno delavnico, delavnico za absolvente, brezplačne koncerte ter dogodke. Organizira tudi razne tečaje, kot so: plesni, plavalni, plezalni, smučarski, photoshop, digitalna fotografija, tuji jeziki (po izbiri), jadralski, ročne spretnosti. Vsako leto se odpravijo tudi na izlete in ekskurzije: Balkan, Milano, Gardaland, Sarajevo, Postojnska jama, Škocjanske jame, Benečija, springbreak Rovinj/Kanegra ...

Dobrodelni in socialni projekti: (1. december, predstavitev fakultet na gimnaziji, krvodajalska akcija, Očistimo Slovenijo, subvencionirani tečaji ŠOLT)
Smučarski enodnevni in večdnevni izleti z vključenim smučarskim tečajem.
Študentski športni turnirji v odbojki na mivki, tenisu, malem nogometu, smučanju ter v pokru in taroku, Mestna avantura Kamnik.

Festivali: Kamfest, Kamsport, Mestna avantura Kamnik, Pozdrav iz kotla, Študent&Muzika, ŠKK Poletje.

22. 07. 2017Open Air Pool Party @Sevnica
22. 07. 2017Igre brez meja