facebook mail

• Faks: 05 333 38 71
  • GSM:: 031 323 090

Upravna enota Nova Gorica – 2937 študentov

Občine: Brda, Kanal, Miren – Kostanjevica, Nova Gorica, Renče – Vogrsko, Šempeter – Vrtojba

Klub je prostovoljna, apolitična organizacija slovenskih in tujih dijakov in študentov, katerih namen je povezovanje, dodatno izobraževanje ter kulturno, športno in drugo udejstvovanje. Ima status študentske organizacije lokalne skupnosti v skladu z Zakonom o skupnosti študentov in pogoji, zajetimi v Študentski ustavi. Zavzema se predvsem za naslednje cilje: združevati dijake in študente goriške regije in tiste, ki se tam šolajo, zagotavlja pomoč pri uresničevanju njihovih interesov na različnih področjih, sodeluje z ostalimi dijaškimi in študentskimi organizacijami in združenji v Sloveniji in tujini, organizira srečanja dijakov in študentov, sodeluje pri razvoju življenja v lokalni skupnosti in drugo.

Največji projekt kluba je Mesto mladih, kjer organizirajo športne turnirje z zanimivimi nagradami, delavnice in poučna predavanja, tematske večere in nepozaben koncert. Poletne koncerte za mlade organizira tudi v okviru projekta Poletna glasbena scena ter nudi možnosti za predstavitev mladih glasbenih skupin.

24. 06. 2017VirejFest
25. 06. 2017VirejFest