facebook mail

• GSM:: 051 664 464

Upravna enota Postojna – 1063študentov

Občine: Postojna, Pivka

Klub že od ustanovitve leta 1993 skuša mladim v občinah Postojna in Pivka pomagati pri izvedbi različnih projektov na raznih področjih (kultura, šport, izobraževanje, sociala …). Je tudi soustanovitelj Mladinskega centra Postojna in v soorganizaciji skupaj pripravita vsakoletni festival Zmaj 'ma mlade, med katerim se zvrsti mnogo različnih kulturno-izobraževalnih, zabavnih in športnih prireditev za vsakogar. Festival Zmaj 'ma mlade je eden bistvenih in najbolj prepoznavnih projektov v občini. Članom je na voljo tudi e-točka ob uradnih urah v prostorih kluba, kjer lahko fotokopirajo in tiskajo seminarske in diplomske naloge zastonj. V klubu je vedno dobrodošel vsakdo, ki si želi zabave, novih poznanstev in ima kakšno idejo, ki bi jo rad uresničil.

Vsakoletno KŠOPP-ovo brucevanje je dogodek, s katerim sprejmemo bruce v enakopravne člane študentske druščine. Na brucovanju je vedno prisotna dobra glasba in slavni KŠOPP-ov brucomor. Ostali projekti kluba so še Brucovanje v Postojni, rekreacije, Impro liga, neformalna izobraževanja, Silvestrovanje, Zimske norčije, poletne športne, tematski večeri, Veseli December, Republika Primorska. Pred kratkim je klub za svoje člane pripravil tudi karierno delavnico.

20. 07. 2017Festival JEFF 2017
20. 07. 2017DŠB Unplugged 2017: PLIŠ