facebook mail

• GSM:: 041 219 437

Upravna enota Žalec – 2126 študentov

Občine: Žalec, Polzela, Prebold, Tabor, Vransko in Braslovče
Študentski klub Žalec je neprofitna organizacija, ki skrbi za potrebe študentov ter dijakov na območju upravne enote Žalec. Največ dela je prav na projektih, po katerih člani najbolj povprašujejo. Pri  tem skrbijo za popuste za različne profile (od zabave, športa, izobraževanja ...) in organizirajo različne projekte skozi vso leto, kjer se skupaj s prijavljenimi družijo in zabavajo, (Projekti: Smučarski vikend, Aqualuna party kopanje, Potovanje za 1.maj, Novoletno potovanje, Gardaland, karaoke turnir, Poker turnir, Stand up comedy ...) ter s tem kvalitetno popestrijo vsakdanjik študentom in dijakom regije.

Želijo si, da bi Študentski klub Žalec postal najprepoznavnejše društvo v Upravni enoti Žalec in prevzel vlogo vodilne organizacije v zadovoljevanju potreb ter ustvarjanju kvalitetnega vsakdanjika študentov, dijakov ter ostale mladine.
Največji projekt kluba, ki se zgodi konec šolskega leta, natančneje zadnji teden v mesecu juniju je Žalska noč mladih. Prireditev je sestavljena iz večernih koncertov, kjer na dveh odrih (rock oder in oder elektronske glasbe), gostijo priznane domače ter tuje glasbenike.
Ob začetku novega šolskega leta pripravljajo prireditev z naslovom »Pozdrav šolskemu letu«, ki je namenjena študentom in dijakom regije. Namen prireditve je povezati vse »novopečene« dijake in študente s »starimi sabljami« v okviru sproščenih skupinskih družabnih iger ter seveda nepogrešljivega koncertnega žura.
Ostali večji projekti kluba zajemajo še kresovanje, pustovanje, Dan boja proti AIDS-u, potopisna predavanja, tečaji, športni turnirji, kulturni večeri in izleti.

20. 07. 2017Festival JEFF 2017
20. 07. 2017DŠB Unplugged 2017: PLIŠ