facebook mail
Prijava za klube

Odbor za izobraževanje

Naša vizija se glasi: “Vse lokalne skupine Zveze ŠKIS usposobiti za kvalitetno in v razvoj lokalnih skupnosti usmerjeno delovanje. Zavzemamo se za neformalno izobraževanje in beleženje znanja ter zaposljivost mladih v lokalnih skupnosti.”

Z vsemi projekti in izobraževanji skušamo podpreti ter pomagati aktivistom študentskih klubov pri uspešnem in kakovostnem delovanju kluba, spodbujamo prenašanje znanja starejših aktivistov na nove in podpiramo ter tvorimo neformalno izobraževanje med študenti. Poseben del odbora je Bazen trenerjev Zveze ŠKIS. Ta združuje usposobljene trenerje, ki izvajajo različne oblike izobraževanj z uporabnimi znanji, katera so v prvi vrsti namenjena aktivistom Zveze ŠKIS in klubov. Trenerji se tekom celega leta izpopolnjujejo na izobraževanjih doma in v tujini.

Odbor za izobraževanje v študijskem letu 2016/2017 sestavljajo:

- Tina Šoln (vodja odbora)
Nina Zupanc
Anja Oset
Nina Kopač

- Špela Oset (vodja bazena trenerjev Zveze ŠKIS)

Odbor vsako leto pripravlja številne projekte, o katerih si lahko preberete tukaj, uporabne dokumente in obrazce pa najdete v spodnjih priponkah.

24. 06. 2017VirejFest
25. 06. 2017VirejFest