facebook mail
Prijava za klube

Mednarodni odbor

Mednarodni odbor Zveze ŠKIS si prizadeva za vzpostavitev in ohranitev vezi s sorodnimi mladinskimi organizacijami po Evropi. Promovira mobilnost med študentskimi klubi na lokalnih ravneh, jim pomaga pri udejstvovanju na mednarodnih aktivnostih, preko nadgrajevanja baze tujih partnerjev pa študentskim klubom omogoča lažji korak v mobilnost.

Vizija odbora

»Mednarodni odbor Zveze ŠKIS bo postal vodilni pri nudenju mednarodne učne dimenzije, ki jo bomo zagotavljali s pomočjo kakovostno usposobljenega kadra. Prepoznavnost na evropski kot tudi na mednarodni ravni bomo povečali z vzpostavitvijo in realizacijo odličnih projektnih idej, podprtih s strani evropskih, kot tudi mednarodnih programov ter z vključevanjem lokalnih klubov v mednarodno študentsko okolje in mladinsko delo.«

Mednarodni odbor v študijskem letu 2017/2018 sestavljajo:

- Urša Leban (vodja odbora)
- Ema Trobentar
- Katja Stanonik
- Nina Zupančič

- Zala Zupan

Na tej povezavi lahko tudi prelistate novo brošuro Zgrabi priložnost, ujemi izkušnje!

Mednarodni odbor Zveze ŠKIS lahko spremljate tudi na na www.mednarodniskis.si, kontaktirate pa ga lahko preko: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.