facebook mail
Prijava za klube

Odbor za socialo in zdravstvo

Odbor spremlja socialno dogajanje na klubih, klube obvešča in jim ponuja informacije s področja sociale in zdravstva, v sodelovanju z njimi pripravlja projekte ter jih spodbuja k čim širšemu socialnemu delovanju (subvencioniranje prevozov, nagrajevanje uspešnih dijakov ter socialno šibkih dijakov, izobraževanje članov klubov o njihovih pravicah, obdarovanje študentskih družin, osveščanje na področju zdravja in preventive itd.).

Zveza ŠKIS v okviru Odbora za socialo in zdravstvo pripravlja projekt Škisova štorklja, organizira Škisove dneve zdravega življenja, sodeluje pri krvodajalskih akcijah ter pri projektu Virus, deluje pa tudi na ravni Študentske organizacije Slovenije v okviru Odbora za socialna in zdravstvena vprašanja, kjer zagovarja interese in pravice študentov na nacionalni ravni.

Odbor za socialo in zdravstvo v študijskem letu 2016/2017 sestavljajo:
- Petra Dermota (vodja odbora)
- Natalija Vidic
- Lea Bosančić