facebook mail
Prijava za klube
Prijava za klube
Zveza Škis - študentski klubi Slovenije - Arhiv novic

Zveza ŠKIS objavlja razpis za nove odbornike Mednarodnega odbora in Odbora za izobraževanje. Rok za prijavo je podaljšan do 23. marca! Več informacij o pogojih in poteku prijave je v priponkah.

Sreda, 14 Marec 2018 19:59

Na 11. fanfari sestavljamo prihodnost!

Tematika letošnje največje študentske marketinške konference pri nas je prihodnost. 22. marca jo bodo v Kinu Šiška sestavljali odlični govorci: Damjan Obal, Slavimir Stojanović, Sabina Penšek, Ana Lukner Roljič, Žiga Lukša, Mitja Pirc in mnogi drugi. Sestavljanko prihodnosti bo povezovala Ula Furlan.

Ljubljana, 9. 3. 2018 — Veliki oder Škisove tržnice je dobil novega izvajalca, ki bo na njem nastopil 10. maja. Včeraj je na finalnem predizborom za nastop na Škisovi tržnici — ŠKISOLOVOM — pet mladih glasbenih skupin otvorilo sezono Škisove tržnice in spisalo prolog letošnji zgodi prireditve. Razkrita je bila prva glasbena skupina, ki bo nastopila na Škisovi tržnici - mlada zasedba iz obale NEVERMIND.

Sreda, 07 Marec 2018 13:19

Zveza ŠKIS išče nove odbornike!

Zveza ŠKIS objavlja razpis za nove odbornike Mednarodnega odbora in Odbora za izobraževanje. Čas za prijavo je do 13. marca 2018. Več informacij o pogojih in poteku prijave je v priponkah.

Fanfara je študentska marketinška konferenca, ki bo potekala 22. marca v Kinu Šiška. Zate smo pripravili 6 odličnih razlogov, zakaj konference preprosto ne smeš zamuditi.

Na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani je danes potekala 31. Skupščina Študentske organizacije Slovenije (ŠOS). Študentski predstavniki so imenovali Jako Trilarja za novega predsednika ŠOS. Dopolnili so tudi Študentsko ustavo in se seznanili z delom v preteklem mandatu. Novi Generalni sekretar ŠOS bo za obdobje dveh let Aleksandar Spremo.

Ljubljana, 16. februar 2018: Trenutno je v zakonodajnem procesu v Državnem zobru RS kar nekaj zakonov, ki se dotikajo študentov oz. mladih. Če je bilo to v preteklih letih, predvsem zaradi varčevanja in omejevanja socialnih pravic (začuda tistim, ki so najbolj ranljivi), razlog za skrb, se to očitno spreminja, saj so zakoni generalno namenjeni izboljšanju njihovega stanja. Nedvomno pa je to tudi posledica bližajočih se volitev.Na Študentski organizaciji Slovenije (ŠOS) smo zakonskim predlogom (z manjšimi pomisleki naklonjeni).

Seznam kandidatur za Varnostni svet ZVEZE ŠKIS


1. Amanda Teršar – Vodja osrednje regije
Leto rojstva: 1996
Smer študija: Fakulteta za družbene vede, Mednarodni odnosi, 3. letnik

 


Seznam kandidatur za Nadzorno komisijo ZVEZE ŠKIS

2. Grega Donša – Član nadzorne komisije
Leto rojstva: 1993
Smer študija: Izobraževalni center GEOSS, Poslovni sekretar, 1. letnik

Na podlagi prejetega obvestila o predčasnem prenehanju mandata članu organa Zveze ŠKIS Varnostnega sveta, 9. člena Volilnega pravilnika Zveze ŠKIS, 78. člena Temeljnega akta Zveze ŠKIS in sklepa Glavnega odbora Zveze ŠKIS, sprejetega 23. januarja 2018 na 5. korespondenčni seji Glavnega odbora Zveze ŠKIS, predsednica Zveze ŠKIS razpisuje nadomestne volitve za organ Zveze ŠKIS – Varnostni svet, vodja Osrednje regije (1 mesto).

 


Kandidaturo je potrebno poslati priporočeno po pošti najkasneje do vključno 1. februarja 2018 (velja datum odpošiljanja, ki ne sme biti kasnejši kot 1. februar 2018) na naslov: Zveza študentskih klubov Slovenije, Parmova 53, 1000 Ljubljana, s pripisom »ZA NADZORNO KOMISIJO – NE ODPIRAJ!«.

 

Več o razpisu najdete v priponki.

Na podlagi 8. člena Volilnega pravilnika Zveze ŠKIS, 78. člena Temeljnega akta Zveze ŠKIS in sklepa Glavnega odbora Zveze ŠKIS, sprejetega 15. januarja 2018 na 7. redni seji Glavnega odbora Zveze ŠKIS, razpisujem redne volitve za organe Zveze ŠKIS – Nadzorna komisija Zveze ŠKIS (2 mesti).


Kandidaturo je potrebno poslati priporočeno po pošti najkasneje do vključno 7. februarja 2018 (velja datum odpošiljanja, ki ne sme biti kasnejši kot 7. februar 2018) na naslov: Zveza študentskih klubov Slovenije, Parmova 53, 1000 Ljubljana, s pripisom »ZA NADZORNO KOMISIJO – NE ODPIRAJ!«.

 

 

Več o razpisu najdete v priponki.

 

 

stran 1 od 70

 

FOTO utrinki