facebook mail
Prijava za klube
Prijava za klube
Torek, 15 Januar 2013 14:03

Razpis za trženje in program

RAZPISOVALEC: Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS) v okviru
projekta Škisova tržnica 2013

NASLOV RAZPISA: Razpis za sodelovanje pri študentskem projektu Škisova
tržnica Ljubljana

Iščemo kandidatke in kandidate z znanji iz področja trženja projektov, ter kandidatko ali kandidata z znanjem iz področja programa, ki bo sodeloval/a pri sestavi programa, sodelovanju s študentskimi klubi …

Prav tako morajo biti kandidati vešči timskega dela, komunikativni, kreativni in fleksibilni.

Prijave s kontaktnimi podatki, življenjepisom in krajšim opisom referenčnih izkušenj pošljite najkasneje do četrtka, 31. januarja 2013, na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., za vse dodatne informacije nas kontaktirajte po e- mailu.

Ponedeljek, 14 Januar 2013 15:04

Shod Zoisovih štipendistov

V četrtek, 10. januarja 2013, se je pred Ministrstvom za delo, družino in socialne zadeve zbralo okoli 50 Zoisovih štipendistov. Medtem ko so nekateri prišli, ker jim je bil brez pravne podlage odvzet dodatek za bivanje v višini 85,53 evrov, pa drugi še vedno niso prejeli letošnjih odločb in so tako že tretji mesec ostali brez dohodka. Študenti so zato zahtevali pravično dodeljevanje dodatka za bivanje in razreševanje vlog v skladu s predpisanim dvomesečnim rokom.

Sobota, 12 Januar 2013 12:19

Poračun za januarske vozovnice

Študente in dijake je konec lanskega leta presenetila novica o podražitvi subvencioniranih vozovnic, za katere naj bi plačevali od 10 do 15 evrov več kot v prejšnjih mesecih, zraven pa naj bi doplačevali tudi mestni prevoz.

Nedelja, 06 Januar 2013 08:57

Podražitev cen subvencionirane prehrane

S 1.januarjem 2013 je začel veljati nov seznam ponudnikov študentske prehrane. Kljub temu, da je večina ponudnikov subvencionirane študentske prehrane ostala ista ter da se subvencija s strani države ni spremenila, smo študenti z razočaranjem ugotovili, da bomo v mnogih primerih za isti obrok plačevali več kot v letu 2012. Nekateri ponudniki študentske prehrane so namreč ceno doplačila obroka dvignili celo za več kot 50 odstotkov prejšnje cene.

Vse študentske klube obveščamo, da smo prijave ekip za tekmovanje ŠKIS gol in ŠKIS koš smo podaljšali do 15. 1. 2013.

Četrtek, 03 Januar 2013 16:00

Zbiranje soglasij štipendistov

Na Zvezi ŠKIS smo pričeli z zbiranjem podpisov oškodovanih štipendistov za pritožbo na Urad varuha človekovih pravic.

Petek, 28 December 2012 10:02

Dražje mesečne vozovnice le januarja

Z Ministrstva za infrastrukturo in prostor so danes sporočili, da bodo s prvim februarjem znova začele veljati stare cene subvencioniranih mesečnih vozovnic za dijake in študente. Pred kratkim napovedan dvig cen bo tako veljal le prvi mesec prihajajočega leta.

Sreda, 26 December 2012 20:23

Povišanje cen mesečnih vozovnic

Vlada RS, natančneje Ministrstvo za infrastrukturo in prostor, je 14. decembra napovedala zvišanje cen subvencioniranih mesečnih vozovnic za dijake in študente. Kot razlog so navedli vložitev pobude za referendum proti Zakonu o izvrševanju proračuna, ki so jo vložili sindikati javnega sektorja. Ministrstvo za infrastrukturo in prostor zaradi razpisa referenduma in posledično začasnega financiranja proračuna po dvanajstinah naj namreč ne bi imelo dovolj sredstev za subvencioniranje mesečnih vozovnic.

Če smo bili dva dni nazaj presenečeni nad izjavo vlade, da zaradi blokade izvajanja državnega proračuna za leto 2013 ne bo mogoče izvajati sistema subvencioniranih prevozov za dijake in študente po sedanjih cenah, nas je včerjašnja informacija šokirala toliko bolj.

Sreda, 19 December 2012 08:15

Poziv za študente evalvatorje

Vse, ki vas morebiti zanima področje kakovosti visokega šolstva in želite pri procesih zagotavljanja višje kakovosti aktivno sodelovati, vas Študentska organizacija Slovenije vljudno vabi, da se prijavite na izobraževanje za študente evalvatorje (eksperte), ki delujejo pod okriljem Nacionalne agencije RS za kakovost v visokem šolstvu.

 

FOTO utrinki