facebook mail
Prijava za klube
Prijava za klube
Sreda, 07 September 2016 00:00

58. redna seja Sveta Zveze ŠKIS

Na svojo podbudo kot predsednica Zveze ŠKIS na podlagi 13. člena Poslovnika Sveta Zveze ŠKIS sklicujem 58. redno sejo Sveta Zveze ŠKIS.

Seja bo potekala v četrtek, 22. septembra 2016, v Ljubljani (Fakulteta za upravo – predavalnica 14, Kardeljeva ploščad 5, 1000 Ljubljana), s pričetkom ob 18.30.

Sreda, 07 September 2016 00:00

58. redna seja Sveta ŠOLS

Na svojo podbudo kot predsednica Sveta ŠOLS na podlagi 14. člena Poslovnika Sveta ŠOLS sklicujem 58. redno sejo Sveta ŠOLS.

Seja bo potekala v četrtek, 22. septembra 2016, v Ljubljani (Fakulteta za upravo – predavalnica 14, Gosarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana), s pričetkom ob 17.00.

Nedelja, 11 September 2016 17:10

Zveza ŠKIS vabi na Klubsko olimpijado!

Se še spomnite legendarnega ŠKIS gol in ŠKIS koš druženja? Zveza ŠKIS 8. oktobra organizira Klubsko olimpijado, ki bo potekala v športni dvorani Gimnazije Celje center od 11. ure dalje.

Škis Olimpijada Banner

Na Trgu francoske revolucije v Ljubljani si lahko dijaki še danes do 18. ure priskrbijo rabljeno srednješolsko literaturo po ugodnih cenah. Na sejem rabljene srednješolske literature Zveza ŠKIS vabi dijake in njihove starše, ki bi želeli po ugodni ceni prodati ali kupiti rabljene učbenike in delovne zvezke. Vsak prodajalec se mora ob prihodu na prizorišče dogajanja prijaviti na info točki Zveze ŠKIS, ki stoji ob odru za nastopajoče. Poleg stojnice si lahko dijaki tam priskrbijo tudi brezplačen Dijaški informator s koristnimi informacijami ob začetku šolskega leta.

Zveza ŠKIS razpisuje mesto za člana trženja in marketinga na Zvezi ŠKIS. Delo bo zajemalo delovanje na področju marketinga, trženja projektov, iskanje novih in že obstoječih sponzorstev za projekte, ki jih organizira Zveza ŠKIS, upravljanje Facebook profila Zveze ŠKIS, hkrati pa tudi redno komunikacijo z aktivisti Zveze ŠKIS.

Ob koncu tedna bo Trg francoske revolucije napolnjen z učbeniki, delovnimi zvezki in drugo rabljeno srednješolsko literaturo, ki bo marsikatero družino in dijake razbremenila stroškov obveznih nakupov na začetku novega šolskega leta. Zaradi pričakovane dobre udeležbe bo prodajnih stojnic letos več. Sejem rabljenih učbenikov bo potekal 1. in 2. septembra od 13. do 18. ure, vsak prodajalec pa se bo moral na dan dogodka prijaviti na info točki Zveze ŠKIS.

Na zadnjem poletnem koncertu bo Društvo študentov Brežice v okviru projekta 20 za 20, katerega ustanovitelj je Marko Soršak – Soki, zbiralo sredstva za nakup glasbil učencem Osnovne šole dr. Jožeta Toporišiča Dobova. Brežiški kantavtor Peter Dirnbek s skupino bo nastopil 25. avgusta ob 21. uri na grajskem dvorišču Posavskega muzeja Brežice. Vstop je prost.

Ponedeljek, 22 Avgust 2016 16:10

V Logatcu se je poletje šele začelo!

Klub logaških študentov med 26. avgustom in 4. septembrom vabi na že 13. ponovitev festivala Logaško poletje, ki bo tudi letos nudil pester nabor aktivnosti in dogodkov. V desetdnevni program klub vpleta zabavne, izobraževalne, kulturne in športne dogodke, zaključi pa ga z dvodnevnim glasbenim dogajanjem. Na vrhuncu festivala bosta letos nastopila Big Foot Mama in Hamo & Tribute 2 Love. Organizator se s festivalom pridružuje tudi dobrodelnemu projektu 20 za 20. 

SRU prodajaMožnosti nakupa rabljenih šolskih učbenikov in delovnih zvezkov je vse več, malo pa je dogodkov, na katerih lahko mladi poleg literature dobijo tudi pomembne informacije ob začetku šolskega leta in obenem uživajo v pestrem glasbeno-kulturnem programu. Zveza ŠKIS svoj Sejem rabljenih učbenikov že deseto leto zapored pripravlja v središču prestolnice. Na Trgu francoske revolucije bo rabljena literatura po ugodnih cenah na voljo med 1. in 2. septembrom 2016. Za prodajo literature se bodo morali prodajalci na dan dogodka prijaviti na info točki Zveze ŠKIS.

Fundacija Študentski tolar podeljuje denarno pomoč študentskim družinam. Skupaj s ŠOU v Ljubljani objavlja razpis, na katerem desetim študentskim družinam podeljuje nepovratne denarne pomoči v višini 400 eur. Rok za prijavo je 30. september 2016. 

No events

 

FOTO utrinki