facebook mail
Prijava za klube
Prijava za klube

Ljubljana, 9. avgust 2012 – Sejem rabljenih učbenikov, ki ga tradicionalno organizira Zveza ŠKIS, bo tudi letos potekal v ljubljanskih Križankah, in sicer  7. in 8. septembra 2012. Poleg velike izbire rabljene literature po ugodnih cenah bo za obiskovalce pripravljen tudi pester kulturni program z delavnicami, prav tako pa bodo tudi mladi glasbeniki predstavili svoja dela.

Ljubljana, 3. julij 2012 – Dijaškega boomeranga, projekta namenjenega izobraževanju dijakov na področju projektnega dela, vodenja in timskega dela, ki ga je Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS)  tokrat organizirala v Radovljici, se je udeležilo 15 dijakov, ki so poleg znanja pridobili tudi nova poznanstva in spoznali radovljiško lokalno okolje.

Petek, 08 Junij 2012 11:47

Kam z diplomanti?

Ljubljana, 8. junij 2012 – Zveza študentskih klubov Slovenije je v četrtek, 7. junija, v sodelovanju s Klubom študentov občine Koper in Študentskim svetom Fakultete za humanistične študije organizirala okroglo mizo na temo zaposlovanja mladih diplomantov z naslovom Kam z diplomanti?

Ljubljana, 30. maj 2012 – Zveza študentskih klubov Slovenije skupaj s Klubom študentov občine Koper in Študentskim svetom Fakultete za humanistične študije organizira okroglo mizo na temo zaposlovanja mladih diplomantov z naslovom Kam z diplomanti?, ki bo potekala 7. junija ob 17:00 na Fakulteti za humanistične študije v Kopru.

Ljubljana, 21. maj 2012 – V soboto so med 11. in 14. Uro v mali dvorani v Rožni dolini potekale brezplačne otroške delavnice za vse študentske družine. Zveza ŠKIS je v okviru projekta Škisova štorklja pripravlila plesne in ustvarjalne delavnice, potekala pa je tudi podelitev nagrad v sklopu natečaja »Moj najljubši risani junak«. Delavnic se je udeležilo 7 študentskih družin z majhnimi otroki, ki so bili nad projektom navdušeni.

Ljubljana, 16. maj 2012 – V soboto bodo med 11. in 14. Uro v mali dvorani v Rožni dolini potekale brezplačne otroške delavnice za vse študentske družine. Zveza ŠKIS v okviru projekta Škisova štorklja pripravlja plesne in ustvarjalne delavnice, potekala pa bo tudi podelitev nagrad v sklopu natečaja »Moj najljubši risani junak«.

Ljubljana, 23. april – Zveza ŠKIS vabi mlade študentske družine k sodelovanju pri projektu Škisova štorklja, v okviru katerega razpisuje natečaj za otroške risbe, in sicer na temo »Moj najljubši risani junak«. Družine, kjer ima vsaj eden od staršev status študenta, lahko otroške risbe pošljejo do 9. maja na naslov Zveze ŠKIS.

Ljubljana, 20. april -  V okviru vseslovenskega študentskega krvodajalskega tedna »Častim pol litra«, ki je potekal med 16. in 19. aprilom pod okriljem študentskih organizacij in klubov, je skupno kri darovalo 533 študentov. Akcijo je podprlo 6 študentskih klubov, ki so organizirali prevoze do zdravstvenih domov, Zveza ŠKIS pa je soorganizirala akcijo na Zavodu RS za transfuzijsko medicino.

Ljubljana, 16. april -  Zveza študentskih klubov Slovenije je med 11. in 12. aprilom 2012 izvedla projekt Škisovi dnevi zdravega življenja, kjer so prostovoljci v Rožni dolini za študente pripravili brezplačen zdrav zajtrk ter delavnice. Škisovega zdravega zajtrka se je udeležilo več kot 300 študentov, najbolj obiskani aktivnosti pa sta bili zumba in pohod na Rožnik.

Ljubljana, 23. marec -  Zveza študentskih klubov Slovenije bo v soboto, 24. 3. 2012, organizirala svojo ekipo in čistila na področju Ljubljane, medtem ko so se lokalni študentski klubi aktivirali po celotni Sloveniji in bodo čistili odlagališča po svojih krajih.

No events

 

FOTO utrinki