facebook mail
Prijava za klube
Prijava za klube

Ljubljana, 29. november 2011 – Zveza študentskih klubov Slovenije in posamezni študentski klubi bodo mlade na svojih lokalnih območjih osveščali o težavah z virusom HIV ter škodljivosti AIDS-a, obenem pa spodbujali uporabo varne spolnosti in poudarjali pomembnost testiranja za virus HIV.

Ljubljana, 21. november 2011 – V soboto, 19. 11. 2011, je na Bledu potekala 38. redna skupščina Sveta študentskih organizacij lokalnih skupnosti in Zveze ŠKIS, kjer so svetniki posameznih študentskih klubov izvolili novo vodstvo Zveze ŠKIS, obenem pa potrdili tudi priključitev novega kluba, Kluba študentov Ruš, Selnice in Lovrenca.

Ljubljana, 26. oktober 2011 – Minuli vikend je v Novem mestu potekal drugi dijaški delovni vikend v organizaciji odbora za dijake Zveze Študentskih klubov Slovenije. V hostlu Situla se je zbralo 20 dijakov iz različnih sekcij, ki so tekom vikenda podrobno spoznali delovanje posameznih klubov in dijaških sekcij.

Četrtek, 13 Oktober 2011 08:45

Tudi Zveza ŠKIS »Častila pol litra«

Ljubljana, 13. oktober 2011 – Med 10. in 16. oktobrom poteka vseslovenska študentska krvodajalska akcija, ki jo skupaj s študentskimi organizacijami prireja tudi Zveza študentskih klubov Slovenije.  Akcije se je v preteklih dneh udeležilo več kot 500 študentov, kri pa je v sredo dopoldan darovalo tudi predsedstvo Zveze ŠKIS.

stran 7 od 7
No events

 

FOTO utrinki