1. novodobni maraton – Legionar

Letos bo v Mostecu na prvi junijski dan potekal čisto prvi novodobni maraton – Legionar, kjer se udeleženci pomerijo z nekaj kilometrov dolgo progo, posejano z različnimi ovirami. Legionar je preizkušnja samega sebe, gre za preizkus fizične in umske zmogljivosti. Če si želite v poletnih mesecih doživeti nepozabno adrenalinsko preizkušnjo, je Legionar namenjen ravno vam.

Gre za šport v kombinaciji teka ter različnih inovativnih ovir, ki jih ni mogoče najti nikjer drugje. Udeleženci tečejo po razgibani gozdni poti, kjer jih čakajo različne ovire, ki jih morajo premagovati vse do cilja. Legionar je torej novodobni maraton, ki poleg teka vsebuje še različne ovire, ki jih morajo udeleženci na poti do cilja premagovati. Vsak izmed udeležencev, ki premaga progo, postane zmagovalec!

Premagovanje samega sebe bo potekalo ob spremljevalnem programu, ki bo popestril celotno dogajanje. Poleg različnih nagradnih iger boste lahko preizkusili opremo različnih partnerjev in izmerili svoje športne sposobnosti. Uradnemu športnemu komentatorju bo na pomoč priskočil tudi poseben gost iz glasbenega sveta, ki bo tekmovalce dodatno spodbujal  in vas v cilju pričakal z dobro glasbo…

Cene prijavnin za študente:
-plačilo od 21.4. do 10.5.    18 €
-plačilo od 11.5. do 25.5.    22 €

Prijave in vse ostale informacije najdete na spletni strani www.legionar.si, vabljeni pa tudi na Facebook stran Legionar.

Predstavitev_Legionar.pdf
Legionar_ponudba_za_satudentske_klube.pdf

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS