14. Študentska arena aktivira mlade

Med 22. in 24. oktobrom bo potekala že tradicionalna in vsako leto dobro obiskana Študentska arena, ki bo tudi letos potekala na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. S svojo stojnico se bo predstavila tudi Zveza ŠKIS, tekom dogodka pa bodo obiskovalci imeli možnost prisostvovati in se udeležiti številnih delavnic in okroglih miz.

Študentska arena bo od 22. do 24. oktobra 2013 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani poskrbela za prijetno druženje, slikovite sejemske prostore, fotografsko razstavo, nove podjetniške priložnosti, izobraževalne dogodke, zabavo, šport in kulturne poslastice.

Mlade bo aktivirala na različne načine …

  • željne novih znanj v okviru IZOBRAŽEVALNEGA PROGRAMA, kjer se bo odvijalo 60 predavanj in delavnic,
  • ljubitelje gledališča, plesa in petja na ŠTUDENTSKEM TRGU, kjer bodo med drugim nastopili Trkaj, Improligaši, Acapella gospel zbor Bee Gesus, glasbenik in tolkalec na »hang drum« Dejan Štemberger, Šola uličnega gledališča, glasbeni gostje iz Italije The Academy in številni drugi.
  • ljubitelje podjetništva v okviru ARENE PODJETNIŠTVA, kjer bodo lahko razvili in realizirali svoje podjetniške ideje,
  • športne in glasbene navdušence s PROGRAMOM URBANE PLOŠČADI,
  • željne raziskovanja prestolnice s PROGRAMOM MESTNE OBČINE LJUBLJANA,
  • iskalce novih informacij pa na sejmu, kjer se predstavljajo ORGANIZACIJE IN PODJETJA s področja študija, zaposlovanja, osebnih financ, zdravja, okoljevarstva, literature, kulture idr.
  • V rubriki NE ZAMUDI! izpostavljamo večje zanimivosti Študentske arene, ki jih ne gre spregledati, med drugim tudi DOBRODELNO AKCIJO, v okviru katere zbiramo odsluženo računalniško opremo (PC, miške, tipkovnice, monitorji) za socialno ogrožene dijake in študente. Društvo Duh Časa bo iz zbranih računalniških komponent sestavljalo računalnike in jih brezhibno opremilo.

 

Vstop prost!

 

Regionalni center za razvoj bo na temo Podjetno v svet podjetništva 2013 pripravil tudi okroglo mizo, ki bo potekala v torek, 22. 10. 2013, ob 17:00 v srednji predavalnici na Študentski areni. Tema je aktualna za vse iskalce zaposlitve in študente pred zaključkom študija.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS