2. Škisova akademija

Po uspešni izvedbi Škisove akademije v mesecu marcu vas Zveza ŠKIS vabi na tretjo stopnjo Škisovih izobraževanj, Škisovo akademijo 2, ki bo potekala 13. in 14. aprila 2013 v Rušah pri Mariboru.

Vsebine posameznih treningov so bile tudi tokrat izbrane na podlagi analize rešenih vprašalnikov iz klubov in individualnih pogovorov s predstavniki regij in se tako navezujejo prav na vaše trenutne izobraževalne potrebe.


Na 2. Škisovi akademiji bodo potekale naslednje delavnice:

– dijaške sekcije

– IT – administrativna orodja

– prenos znanja

– javno nastopanje (tehnika)

– javno nastopanje (vsebina)

– učinkovita komunikacija

 

Mesta za prijavo so omejena na 60 udeležencev, zato vam priporočamo, da se prijavite čim prej.

Prijavijo se lahko največ trije aktivisti s posameznega kluba. S prijavo se zavežete tudi k temu, da boste spoštovali dogovore in pravila, ki jih bo skupina na začetku delavnic oblikovala. (*V primeru nastale škode klubi sami krijete stroške.) Na izbranih delavnicah morate biti 100 % prisotni.

Prijavite se lahko na naslednji povezavi: https://bit.ly/YeqY6C. Rok za prijavo je 29. marec 2013, pri čemer se lahko odjavite do 3. aprila 2013; po tem datumu se vaša prijava upošteva in ob tem plačate tudi vse storitve. Prispevek na udeleženca znaša 40 €. Vsi tisti, ki bi želeli zaradi oddaljenosti priti že v petek, lahko v prijavnici označite svojo izbiro. Je pa doplačilo za tiste 20 € na udeleženca, v kar je vključeno spanje, turistična taksa in zajtrk naslednji dan.


Več informacij si lahko preberete v spodnjem dopisu.

DOPIS_Sakisova_akademija_april-1.pdf

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS