Decembrska ŠKISova akademija

Odbor za izobraževanje Zveze ŠKIS tudi letos vabi na Decembrsko Škisovo akademijo, ki bo potekala v soboto, 14. 12. 2019  od 9.30 do 18.00 na Srednji gradbeni, geodetski in okoljevarstveni šoli v Ljubljani.

PRIJAVE NA DECEMBRSKO ŠKISOVO AKADEMIJO

Prijavite se lahko na naslednji povezavi: https://forms.gle/vHRdAQQpujUD41rF9 .

Prijave za delavnice bodo odprte do srede, 11.12.2019, do 20. ure oz. do zapolnitve prostih mest na posamezni delavnici. Število prijav na klub ni omejeno, v primeru prevelikega števila prijav bodo klubi naprošeni, da med svojimi aktivisti izberejo določeno število udeležencev. S prijavo se zavezujete, da boste upoštevali urnik in boste na delavnice prišli pravočasno.

VSEBINA IN URNIK DECEMBRSKE ŠKISOVE AKADEMIJE

Na izbiro imate štiri delavnice; dve v dopoldanskem in dve v popoldanskem času. V večernem delu pa bo potekalo še predavanje.

Urnik:

9.00 – 9.30 Prihod udeležencev in registracija
9.30. – 12.30 Projektno vodenje

Strateško načrtovanje

(Mojca Jagodic,

(Tina Šoln, Tim Gumilar)

Mark Pralica)

12.30 – 14.00 KOSILO
14.00 – 17.00 Finančno delovanje na klubu (Tina Šoln, Jaka Kregar) Kako organizirati izmenjavo (Zala Zupan)
17.00 – 18.00 Predavanje Po delovne izkušnje v tujino (Anja

Oset)

PRINCIP DELA

Namen Decembrske Škisove akademije je vam, klubom, posredovati znanja, ki vam bodo pomagala pri uspešnem delovanju. S tem namenom smo se poslužili delavniškega načina neformalnega izobraževanja z usposobljenimi trenerji, ki vam bodo omogočili, da obnovite in delite svoje znanje ter se naučite kaj novega. Naj poudarimo, da je to, koliko boste odnesli od teh izobraževanj, odvisno predvsem od vas. Bodite aktivni, sodelujte, delite svoje znanje z drugimi in se tako naučite čim več.

Opis delavnic in trenerjev ter vse dodatne informacije pa najdete spodaj v dopisu.

Decembrska Škisova akademija 2019

Se vidimo na akademiji!