Skisovaakademija

Aprila vabljeni na Škisovo akademijo

Odbor za izobraževanje Zveze ŠKIS  v aprilu pripravlja izobraževalni dan, Aprilsko Škisovo akademijo. Potekala bo v soboto, 16. aprila 2016, od 9.00 do 18.30 na Srednji gradbeni, geodetski in okoljevarstveni šoli (SGGOŠ) Ljubljana. Delavnice bodo potekale v različnih tematikah, poleg pa bo potekala še delavnica v sodelovanju z Mednarodnim odborom Zveze ŠKIS. Vzporedno bo potekala tudi Dijaška akademija, kamor so vabljeni dijaki in mentorji dijaških sekcij.

Mesta za prijavo bodo odprta do zapolnitve mest, zato vam priporočamo, da se prijavite čim prej. S prijavo se zavežete tudi k temu, da boste spoštovali urnik ter na delavnice/predavanja prišli pravočasno. Vašo prisotnost na izbranih delavnicah/predavanjih bomo zabeležili za točke izobraževanj. Vsi tisti, ki boste želeli, lahko dobite tudi potrdilo o udeležbi na delavnicah.

Izberete si lahko kolikor delavnic želite, ne nujno vseh ponujenih, vendar vas prosimo, da se izbranih delavnic res udeležite. Kot lahko vidite v urniku, bo sočasno potekalo več delavnic. Pri prijavi pazite, da ne izberete dveh delavnic, ki potekajo vzporedno.

Prijavite se lahko na naslednji povezavi: https://goo.gl/forms/oJsH4f2XOp. Rok za prijavo in odjavo je sobota, 9. april 2016. Prispevek na udeleženca znaša 5 EUR (ne glede na število udeleženih delavnic).

Več informacij najdete v spodnji priponki.

Aprilska Škisova akademija

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKIS