Skisovaakademija

Aprilska Škisova akademija

V soboto, 18. aprila 2015, se bodo od 9. do 18. ure na Srednji gradbeni šoli (SGGEŠ) v Ljubljani v sklopu Aprilske Škisove akademije odvile nove delavnice. 

 

Teme delavnic Aprilske Škisove akademije bodo različne, v grobem pa so razdeljene na mehke veščine dela v timu in malo bolj tehnične, v povezavi z delom na klubu ter sodelovanjem kluba z lokalnim okoljem. Primerne so za nove aktiviste in tiste, ki bi radi osvežili ter nadgradili svoje znanje. 

Prijave bodo odprte do zapolnitve mest, zato priporočamo, da se prijavite čim prej. S prijavo se zavežete tudi k temu, da boste spoštovali urnik ter na delavnice/predavanja prišli pravočasno. Izberete si lahko kolikor delavnic/predavanj želite, ne nujno vseh ponujenih, vendar vas prosimo, da se izbranih delavnic/predavanj res udeležite. Sočasno bo potekalo več delavnic/predavanj. Pri prijavi pazite, da ne izberete dveh, ki potekata vzporedno.

Izbirate lahko med delavnicami:

– Soočenje s težavami in razreševanje konfliktov v timu | Izobraževalni projekti za mlade in zaposljivost mladih
– Zgradi in ohrani tim | Strukturiran dialog na lokalni ravni
– Uspešno evalviraj tim | Birokracija na klubu

Prijavite se lahko tukaj, do 14. aprila 2015. Prispevek na udeleženca znaša 5 EUR na delavnico/predavanje in dodatne 5 EUR za kosilo. Znesek bo klub poravnal z dotacijsko pogodbo.

 Več o delavnicah in predavateljih si lahko preberete v spodnji priponki. 

Aprilska Škisova akademija

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS