wf2015 fb event 1

Bliža se Vsi na ŠKIS & KKŠ Winter FEST!

Zveza ŠKIS in Klub koroških študentov konec februarja vabita na največji dvodnevni spektakel na snegu! V okviru dogodka Vsi na ŠKIS & KKŠ Winter FEST se bo na Koroškem že peto leto zapovrstjo odvijalo noro, atraktivno in odmevno zimsko dogajanje. Poskrbljeno bo za zabaven dnevni ter večerni program ob odlični glasbi.

V soboto, 21. februarja, bo dan popestren s smučarskimi skoki, odbojko na snegu, tekmo s pležuhi, skupinskim štanfanjem, udeleženci se bodo lahko preizkusili v hitrostni gradnji snežnega stolpa, testirali smuči ali pa tekmovali v smučanju oziroma deskanju (prijava). Za večino dnevnih aktivnosti bodo prijave potekale na dan dogodka, na info točki KKŠ.

Pestro petkovo dogajanje se bo v večernih urah nadaljevalo s koncertom Nine Pušlar, v soboto pa bodo nastopili Gadi in Prima Band. Dnevno in večerno dogajanje bo povezoval DJ Ney.

Tudi letos je za obiskovalce pripravljena paketna ponudba za vikend, ki jo odlikujejo cene, posebej primerne za študente:

Winter FEST Smučanje
– celodnevna smučarska vozovnica,
– malica,
– cena: 19,90 €.

Winter FEST SkiSleepover (od 21. do 22. februarja 2015)
– celodnevna smučarska vozovnica
– malica
– nočitev z zajtrkom v hotelu Slovenj Gradec
– cena: 39 €

Winter FEST Sleepover (od 21. do 22. februarja 2015)
– nočitev z zajtrkom v hotelu Slovenj Gradec
– cena: 20 €

Winter FEST BOOM Paket (od 20. do 22. februarja 2015)
– smučarska vozovnica (20. feb.: nočna / 21. feb: celodnevna / 22. feb.: do 16. ure)
– 2x polpenzion z namestitvijo na Kopah (Grmovškov dom ali Lukov dom, sobe z etažno kopalnico)
– cena: 109 €

Vsi Winter FEST paketi so namenjeni izključno študentom, obiskovalcem dogodka KKŠ Winter FEST. Za paket Winter FEST Smučanje predhodne rezervacije niso potrebne. Za pakete Winter FEST SkiSleepover, Winter FEST Sleepover in Winter FEST BOOM Paket je potrebno oddati rezervacijo.

V petek, 20. februarja, in v soboto, 21. februarja, bo poskrbljeno za organiziran povratni prevoz z glavne avtobusne postaje v Slovenj Gradcu. V nedeljo bodo ob 4. uri zjutraj avtobusi peljali tudi v smeri Radlje ob Dravi in Črna na Koroškem.

Po dogovoru lahko številčnejše skupine odidejo na Kope z organiziranim prevozom tudi v soboto v dopoldanskih oziroma v popoldanskih urah.

Več o prevozih, akcijskih cenah in kontakti so na voljo tukaj.

Vabljeni! 🙂