“Častim pol litra” – poziv klubom

V tednu med 8. in 14. oktobrom 2012 bo ponovno potekal Študentski krvodajalski teden po vsej Sloveniji. Projekt se bo odvil v soorganizaciji Zveze ŠKIS, Študentske organizacije Univerze v Ljubljani, Študentske organizacije Univerze v Mariboru, Študentske organizacije Univerze na Primorskem in Študentske organizacije Slovenije.  V Ljubljani bo krvodajalska akcija potekala v torek, 9. 10. 2012, in v sredo, 10. 10. 2012, na Zavodu za transfuzijsko medicino v Ljubljani (Šlajmerjeva 6). V Mariboru bo akcija potekala v torek, 9. 10. 2012, na Obali pa tako v torek, 9. 10. 2012, kot v sredo, 10. 10. 2012.

Prav tako bodo sočasno skozi ves mesec oktober potekala številne lokalne krvodajalske akcije po Sloveniji tudi pod okriljem lokalnih študentskih klubov.

Odbor za socialo in zdravstvo Zveze ŠKIS poziva vse klube, ki bi radi organizirali, se priključili oziroma sodelovali pri katerikoli izmed krvodajalskih akcij naj to sporočijo do na e-mail: jasmina.zahirovic@skis-zveza.si.

Seznam in termini lokalnih krvodajalskih akcij dobite na spletnem naslovu: https://www.rks.si/sl/Krvodajalstvo_3/. Če v tem času krvodajalske akcije v vašem kraju ni, se dogovorite z lokalnim Rdečim križem za organizacijo le te.

Vsi klubi, ki boste sodelovali pri krvodajalski akciji prejmete praktična darila za krvodajalce.

Za kakršnekoli informacije pišite na: jasmina.zahirovic@skis-zveza.si.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS