Četrti trening trenerjev Zveze ŠKIS

Zveza ŠKIS bo meseca marca 2017 organizirala že četrti trening trenerjev, katerega namen je združiti ekipo visoko motiviranih bodočih trenerjev in jih usposobiti za kakovostno izvajanje izobraževanj. Zavedamo se namreč, da je znanje pomembna vrednota in da imajo mladi veliko strokovnega znanja, ki bi, če bi ga lahko na ustrezen način podali drugim, omogočil boljše delovanje mladih na zasebnem, študijskem in delovno-organizacijskem področju.

Kot ŠKIS-ov trener/-ka te čaka veliko priložnosti za honorarno delo, lastno izpopolnjevanje, pridobivanje izkušenj in grajenje socialne mreže. V kolikor si zainteresiran/-a te vabimo, da se prijaviš, še prej pa natančno preberi razpisno dokumentacijo.

 

Zveza ŠKIS želi širiti bazen trenerjev, ki na kakovosten način podaja strokovno znanje v obliki neformalnega učenja za potrebe Zveze ŠKIS. S tem namenom organizira četrti trening trenerjev, ki bo potekal od 08. 3. 2017 do 12. 3. 2017 v Krškem. Vse zainteresirane vabi, da se odzovejo povabilu.

 

Vsak zainteresirani mora izpolniti prijavnico v priponki in jo poslati na elektronski naslov izobrazevanje@skis-zveza.si.

 

Rok za prijavo je 19. 2. 2017 do polnoči. Prijavljeni mora soglašati z vsemi pogoji tega razpisa, saj bo v primeru, da bo izbran za trenerja, povabljen k podpisu dogovora z Zvezo ŠKIS.

Prijavnica_na_trening_za_trenerje.docx

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS