Danes se zaključuje Sejem rabljenih učbenikov na Trgu francoske revolucije

Na Trgu francoske revolucije v Ljubljani si lahko dijaki še danes do 18. ure priskrbijo rabljeno srednješolsko literaturo po ugodnih cenah. Na sejem rabljene srednješolske literature Zveza ŠKIS vabi dijake in njihove starše, ki bi želeli po ugodni ceni prodati ali kupiti rabljene učbenike in delovne zvezke. Vsak prodajalec se mora ob prihodu na prizorišče dogajanja prijaviti na info točki Zveze ŠKIS, ki stoji ob odru za nastopajoče. Poleg stojnice si lahko dijaki tam priskrbijo tudi brezplačen Dijaški informator s koristnimi informacijami ob začetku šolskega leta.

Vabljeni so tudi vsi, ki bi želeli podariti šolske potrebščine v dobrodelne namene, saj v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije – Območnim združenjem Ljubljana na sejmu poteka dobrodelna akcija zbiranja novih šolskih potrebščin in dobro ohranjenih pripomočkov, ki so uporabni tudi rabljeni.

Čeprav je Sejem rabljenih učbenikov v prvi vrsti namenjen prodaji, izmenjavi in nakupu srednješolske literature, glasbeno-zabavni spremljevalni program privablja tudi naključne mimoidoče.

Danes bo sejem potekal do 18. ure, dogajanje na Trgu francoske revolucije pa soustvarjajo:

– Javni zavod Mladi zmaji – Center za kakovostno preživljanje prostega časa mladih;
– pevci Glasbene šole GVIDO (z nastopi od 15:00 dalje);
– plesalci Plesne šole Kazina (s plesno točko ob 15:30);
– potovalna agencija STA potovanja (tekom celotnega dogajanja);
– AMZS s simulatorjem prevračanja (tekom celotnega dogajanja).