[PRIJAVE] Dijaška Škisova akademija

V soboto, 2. decembra, Odbor za dijake Zveze ŠKIS v sodelovanju z Odborom za
izobraževanje za vas pripravlja Dijaško akademijo! Delavnice pa so namenjene starim in novim aktivistom dijaških sekcij študentskih klubov. Delavnice bodo izvajali Škisovi trenerji in klubovci z obilo praktičnih ter strokovnih znanj.

Decembrska Dijaška akademija bo potekala na prvo soboto v decembru v Ljubljani (Srednja gradbena, geodetska in okoljevarstvena šola Ljubljana, Dunajska cesta 102). Parkirate lahko na brezplačnih parkiriščih pred šolo, kosilo pa bo organizirano v restavraciji Glažuta v neposredni bližini.

 

PRIJAVE

Mesta za prijavo bodo odprta do zapolnitve mest, zato vam priporočamo, da se prijavite čimprej. Število prijav na klub ni omejeno; v primeru prevelikega števila prijav pa bodo klubi naprošeni, da med svojimi aktivisti izberejo določeno število udeležencev. S prijavo se zavežete tudi k temu, da boste spoštovali urnik ter na delavnice prišli pravočasno.

Prijavite se lahko na naslednji povezavi: httpss://goo.gl/forms/n7Wizvj5mr1yUpEH3.

Rok za prijavo (in odjavo) je sreda, 29. November 2017; po tem datumu se vaša prijava upošteva in ob tem plačate tudi vse storitve. Prispevek na udeležence znaša 5 EUR (ne glede na število izbranih delavnic; prispevek na udeleženca tako ni odvisen od količine izbranih delavnic) in dodatnih b Znesek bo poravnal klubz dotacijsko pogodbo.

Naprošamo vas, da se izbranih delavnic res udeležite in da se jih udeležite v celoti. V nasprotnem primeru klub ne bo pridobil točk za izobraževanja, poleg tega pa bo poravnal polno kotizacijo. V primeru prepozne odjave oz. ne-odjave od delavnice bo na študentski klub poslana dotacija z zneskom 20 EUR na udeleženca; aktivistom Zveze ŠKIS pa se bo trgalo 20 EUR od mesečnega honorarja.

 

Več podrobnosti o urniku in delavnicah lahko preberete v priponki.

 

 

Dijasaka-Sakisova-akademija_december-2017.pdf

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS