DŠB seminar: Učinkovit nastop na trgu dela

Pisanje življenjepisa in priprava na razgovor za delo

Društvo študentov Brežice se dobro zaveda, kako zelo močna ter neizbežna je danes konkurenca na trgu dela. Pri iskanju zaposlitve se je treba boriti po svojih najboljših močeh, da pa bi mladi pri tem imeli čim manj težav, DŠB ponovno organizira delavnico ‘Učinkovit nastop na trgu dela’. Mladim želi ponuditi znanje o tem, kako se znajti pri sami prijavi na delo in pozneje na razgovoru. Delavnica bo potekala v sredo, 25. februarja 2015 ob 17. uri, v Mladinskem centru Brežice.

Seminar ‘Učinkovit nastop na trgu dela‘ je namenjen vsem tistim, ki iščejo delo, ali pa ga bodo iskali v bližnji prihodnosti in se želijo celostno predstaviti delodajalcem. Udeleženci delavnice bodo izvedeli: 

– kako napisati učinkovit življenjepis (oblika, struktura, vsebina življenjepisa in napake, ki jih pri pisanju življenjepisa ne smemo delati), motivacijsko pismo in spremni dopis za zaposlitev ter

– kako se pripraviti na razgovor z delodajalcem (napake, najpogostejša vprašanja, predstavitev metode ELEVATOR PITCH).

Dvourna brezplačna delavnica bo potekala v sredo, 25. 2. 2015, v Mladinskem centru Brežice, s pričetkom ob 17. uri. Delavnico bosta izvedli Ana-Marija Cetin in Vanja Švajger, samostojni svetovalki na Zavodu RS za zaposlovanje Območni službi Sevnica.

Zaradi omejenega števila mest so potrebne prijave na email naslov: info@drustvo-dsb.si. Prijave bodo odprte do vključno 24. 2. 2015.

Vabljeni!

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS