Duševno je pomembno: Super volilno leto in participacija mladih

Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS) v sklopu projekta Duševno je pomembno organizira 10 dogodkov na temo duševnega zdravja, ki bodo potekali v prihajajočih mesecih. Drugi dogodek z naslovom Super volilno leto in participacija mladih bo potekal 14. aprila.

 

 

Projekt Duševno je pomembno, bo potekal v prihajajočih mesecih in sicer v sklopu tega, bo organiziranih 10 dogodkov z vsebinami, ki pokrivajo tematike duševnega zdravja, prehoda v odraslost in stisk ter ostalih pomembnih tem, ki se dotikajo mladih. Dotaknili se bomo spoznavanja sebe, reševanja konfliktov, iskanja in pridobivanja zaposlitve, upravljanja z lastnimi financami, samopodobe … S projektom želimo mlade opremiti s koristnimi informacijami, pri ohranjanju dobre duševne kondicije.

 

 

Drugi dogodek Super volilno leto in participacija mladih bo potekal 14. aprila 2022, ob 19.00 preko platforme Zoom. Na delavnici bomo spregovorili na temo aktivnega državljanstva. Delavnica bo služila razumevanju tematik kot tudi pomoči pri izbiri pravih načinov, da prek kluba v vašem lokalnem okolju dvignete zanimanje mladih za politiko, vpliv mladih nanjo ter tudi samo participacijo mladih na volitvah.

 

 

Udeležba na dogodku je brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava na dogodek preko povezave (https://forms.gle/jTtVrPjjsutXZvbZ6?fbclid=IwAR1Hz4ezVZ5n2FgBhjwJHJbHTLtulSxasZij8AcuoLXTFjfbzhXMlY25VwA). Zoom povezavo udeleženci prejmejo na e-mail naslov po prijavi. Več o prvem dogodku pa si lahko preberete na povezavi.

 

 

*Projekt je sofinanciran s strani Urada RS za mladino in Mestne občine Ljubljana.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS