EU SI TI: Natečaj za izdelavo logotipa, slogana in videa

Kulturno-izobraževalno društvo PiNA je v sklopu projekta EU SI TI, ki poteka v okviru partnerstva med Evropsko komisijo, Vlado Republike Slovenije in Evropskim parlamentom pri komuniciranju evropskih vsebin, razpisalo javni natečaj za izdelavo logotipa, slogana in videa, namenjen mladim med 15. in 25. letom starosti. Išče se idejna rešitev, ki bo prispevala k dvigu volilne udeležbe mladih na volitvah v Evropski parlament maja 2014.

V natečaju lahko zainteresirani sodelujejo tako, da skupaj z izpolnjeno prijavnico svoj predlog oddajo do vključno 18. februarja 2014 (do polnoči) po elektronski pošti na naslov eusiti@pina.si, z zadevo »ZA NATEČAJ EU SI TI« in pripisom LOGOTIP/SLOGAN/VIDEO.

Petčlanska strokovna komisija bo nato izmed vseh pravilno prispelih idejnih rešitev izbrala tri zmagovalce in prejemnike nagrad v skupni vrednosti 750,00 EUR.

Več o navodilih in pogojih natečaja si lahko preberete v priponki in tukaj.

Za vsa dodatna vprašanja so na voljo na eusiti@pina.si ali na telefonski številki 05 630 03 20 (vsak delavnik med 10.00 in 15.00).

EUSITI_NATECAJ_besedilo.pdf
EUSITI_NATECAJ_prijavnica.doc