fresn2

freeŠn – Študentski natečaj kreativnega komuniciranja

V mesecu marcu bo potekal freeŠn – Študentski natečaj kreativnega komuniciranja, ki ga pripravljajo člani Študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS).

Na natečaju se bodo zbirale ideje v petih kategorijah (fotografija, grafično oblikovanje, tekstopisje, event management in video) na podlagi briefov, ki jih bodo zagotovili sodelujoči partnerji. 

Letošnji freeŠn bo še posebej zanimiv, saj ga bodo organizatorji popestrili z dodatnim natečajem in delavnico na področju glasbene produkcije v okviru zaključnega dogodka, ki bo potekal 11. aprila v Kinu Šiška in kjer bodo s pomočjo strokovne žirije zmagovalce tudi nagradili.

Sočasno bo potekal tudi izobraževalni del projekta: delavnice, na katerih bodo mladi lahko izpilili svoje sposobnosti ter nahranili kreativne celice. Delavnice bodo tematsko povezane s kategorijami natečaja; udeleženci se bodo posvečali uporabi Photoshopa in Illustratorja, se učili kaj je učinkovit copywriting, preučevali orodja brainstorminga, obdelali osnove fotografije, se učili osnov oblikovanja spletne strani, spoznali kaj vse je potrebno za dober dogodek in kako obvladovati čustva ali tremo pri javnem nastopanju.

Več na www.freesn.si.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS