10405545 675585692534788 6443689309974141412 n

Fundacija Študentski tolar razpisuje subvencionirane tečaje in športne programe

V začetku meseca, ko obeležujemo tudi svetovni dan študentov, je Fundacija Študentski tolar, ustanova ŠOU v Ljubljani, objavila razpise za subvencionirane jezikovne tečaje, subvencionirane strokovne tečaje in za subvencionirane športne programe. Njihov namen je omogočiti tudi socialno šibkejšim študentom ŠOU v Ljubljani udeležbo na obštudijskem izobraževanju oz. rekreaciji. Z razpisi bo Fundacija Študentski tolar podelila študentom 180 subvencij.

Razpisi Fundacije Študentski tolar vključujejo preko 30 različnih jezikovnih tečajev, tečaje znakovnega jezika gluhih, Excela, izdelave vitraža, klekljanja, krojenja in šivanja, tipkanja, plesnih tečajev za posameznike oz. pare ter različne športne vadbe (vse vrste aerobik, pilates, zumba, HIIT, joga, plavanje).

Obenem še vedno potekajo programi:

  • razpis za denarno pomoč študentom, ki so se v zadnjih mesecih znašli v hujši socialni stiski;

  • poziv, s katerim nudimo študentom brezplačno lektoriranje diplomskih in magistrskih nalog ter tisk le-teh;

  • dodelitev rabljenih računalnikov.

V prihodnjih dneh bodo razpisana tudi nova mesta za brezplačno psihološko pomoč študentom v obliki v rešitve usmerjenega kovčinga.

Na razpis se je dobro prijaviti čim prej, saj bodo do subvencij upravičeni študenti, ki bodo pri točkovanju prvi dosegli zadostno število točk.

Na spletni strani www.studentski-tolar.si lahko preverite, kakšno pomoč ponuja Fundacija Študentski tolar, kdaj in kako lahko študenti za pomoč zaprosijo ter kdo vse prispeva sredstva za pomoč socialno šibkim študentom.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS