upload INFO14 glava 600x174 slo

Informativa 2015

Poišči svojo srednjo šolo, faks, izberi svoj poklic…brez dilem! Vse ideje namreč najdeš  23. in 24. januarja 2015, na vseslovenskem Sejmu izobraževanja in poklicev – Informativi.

7. Informativa bo tri tedne pred uradnimi informativnimi dnevi postregla s številni idejami in odgovori na vprašanja glede vpisov v srednje šole, višje strokovne šole, dodiplomske in podiplomske študije, kje najti priložnosti za delo, kako financirati izobraževanje ipd.

Kaj boste obiskovalci lahko izvedeli? 

Med več kot 200 izobraževalnimi programi in institucijami, ki se predstavljajo na sejmu, boste ogromno informacij zase našli ne samo dijaki in študentje, temveč tudi vaši starejši in mlajši bratje, sestre ter starši.

Našli boste vse informacije o dodiplomskih in podiplomskih študijskih programih vseh 4 slovenskih univerz, njihovih članic in drugih visokošolskih in višješolskih zavodov iz Slovenije. Poleg njih boste spoznali tuje izobraževalne institucije … različne evropske programe izobraževanja in usposabljanja ter možnosti zaposlovanja in opravljanja praks v tujini pa bodo predstavili CMEPIUS, Center RS za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja ipd.

Pozanimali se boste lahko tudi o štipendijah, možnostih bivanja med študijem, financiranju študija, zaposlovanju, delu v tujini ter o drugih, z izobraževanjem in zaposlovanjem bistveno povezanih, vprašanjih.

7. Informativa predstavlja: 

– več kot 200 izobraževalnih programov na sejmu,
– okoli 40 predavanj, predstavitev in okroglih miz v izobraževalnem programu,
– predstavitev študijskih smeri in programov Univerze v Ljubljani,
– vse za organizacijo zaključnih dogodkov šolanja nepozaben zaključek,
– spoznali mlade slovenske oblikovalce lesa in
– brezplačno enodnevno konferenco za poslovno in strokovno javnost – poslovno informativo.

Vstop na sejem je prost! Več na www.informativa.si.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS