Izkoristite predvpis za študentsko prehrano in se izognite gneči

Na nekaterih točkah SŠP bo od 1. septembra  dalje že možen predvpis v sistem za koriščenje subvencionirane študentske prehrane (SŠP) za študijsko leto 2012/13. Če že imate urejen vpis na izobraževalni ustanovi, je priporočljivo, da to izkoristite in se v sistem vpišete čim prej, še preden se nastane gneča na vpisnih mestih. Poleg tega bodo v času predvpisa točke SŠP tudi na nekaterih študentskih klubih po vsej Sloveniji in ne le v univerzitetnih mestih. Podatke o odpiralnem času točk SŠP najdete na spletni strani www.studentska-prehrana.si pod zavihkom točke SŠP.

 

Vpis v sistem subvencionirane študentske prehrane je treba nujno opraviti do 1. 10. 2012, saj tisti, ki tega ne bodo opravili v roku, ne bodo upravičeni do subvencij niti ne bodo mogli koristiti neporabljenih subvencij iz prejšnjih mesecev. Sistem namreč deluje samodejno, zato je pred ponovnim koriščenjem subvencij za novo študijsko leto tudi za obstoječe študente potrebna ponovna aktivacija statusa.

Postopek prijave, katera dokazila potrebujete in kje vse lahko opravite vpis najdete na spletni strani www.studentska-prehrana.si. Pod zavihkom novice so tudi odgovori na najpogostejša vprašanja študentov.

Da bi se izognili gneči in nepotrebnemu čakanju, vam še enkrat priporočamo, da se v sistem za novo študijsko leto vpišete čim prej.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS