Izlet v neznano

V stilu vedno bolj priljubljenih akcij letalskih podjetij z nizkocenovnimi letali, kjer potnik ne ve, kje točno bo pristal, se bo 29. avgusta zgodil podoben izlet v Sloveniji z izhodiščno točko v Ljubljani in ciljem neznano kje v naši prekrasni deželici.

Še malce zaspane vas bomo vkrcali na naš “Loto-bus” in skupaj se bomo odpravili v lov za našo “sedmico”. Tekom izleta si bomo ogledali nekaj lokalnih značilnosti in zgodovinskih lokacij, se okrepčali z lokalnimi specialitetami ter se udeležili koncerta tuje in domače uveljavljene glasbene skupine. Več o programu pa izveste na dan dogodka! Ker pa vemo, da se morate vsaj malce pripraviti na izid skrivnostne igre na srečo, objavljamo nekaj osnovnih informacij in napotkov v zvezi z izvedbo izleta (v spodnji priponki).

Cena izleta znaša 20€ na osebo in vključuje vse prijavnine, vstopnine, kosilo ter popoldanskovečerni prigrizek. Za tiste najbolj avanturistične in prepričane, da bo izlet zares uspel, nudimo tudi možnost podaljšanja izleta na dvodnevnega. Prenočili boste lahko v Mladinskem hostlu v neposredni bližini koncertnega dogajanja (100m), kjer vas bo zjutraj pričakal tudi zajtrk. V tem primeru je cena zgoraj opisanega izleta, nočitve in zajtrka 36€ na osebo.

Na izlet se lahko prijavite tukaj.  

Izlet v neznano_program

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS