Odbor za izobraževanje

Naša vizija se glasi: “Vse lokalne skupine Zveze ŠKIS usposobiti za kvalitetno in v razvoj lokalnih skupnosti usmerjeno delovanje. Zavzemamo se za neformalno izobraževanje in beleženje znanja ter zaposljivost mladih v lokalnih skupnosti.”

Z vsemi projekti in izobraževanji skušamo podpreti ter pomagati aktivistom študentskih klubov pri uspešnem in kakovostnem delovanju kluba, spodbujamo prenašanje znanja starejših aktivistov na nove in podpiramo ter tvorimo neformalno izobraževanje med študenti. Poseben del odbora je Bazen trenerjev Zveze ŠKIS. Ta združuje usposobljene trenerje, ki izvajajo različne oblike izobraževanj z uporabnimi znanji, katera so v prvi vrsti namenjena aktivistom Zveze ŠKIS in klubov. Trenerji se tekom celega leta izpopolnjujejo na izobraževanjih doma in v tujini.

Odbor za izobraževanje v študijskem letu 2018/2019 sestavljajo:

– Anja Brelih (vodja odbora)
– Nina Zupanc
– Ajda Kolar
Tamara Hostar

Simon Sovič (vodja bazena trenerjev Zveze ŠKIS)

Odbor za izobraževanje vam je na voljo preko: izobrazevanje@skis-zveza.si.

Odbor vsako leto pripravlja številne projekte, o katerih si lahko preberete tukaj, uporabne dokumente in obrazce pa najdete v spodnjih priponkah.

Etični kodeks bazena trenerjev
Ponudba_izobrazevanj_na_studentskih_klubih_2017_1.pdf