IZOPOP 2020: Korona – Priložnost ali brezno za klubske projekte?

ALI SO SE PRAVILA PROJEKTNEGA UPRAVLJANJA ZA VEDNO SPREMENILA?

Ne slepimo se – COVID-19 je dodobra spremenil klubski playbook izvajanja projektov. Obstajajo tisti, ki epidemijo smatrajo kot nepremostljivo oviro, ki povzroča samo škodo in nič priložnosti. Od finančnega primanjkljaja zaradi zmanjšane količine koncesijskih dajatev, do nezmožnosti izvajanja projektov po dosedanjem ključu. Na drugi strani pa so tisti, ki v nastali situaciji vidijo tudi priložnosti. Od projektov na daljavo, več družbeno koristnih projektov, manjših stroškov, do kreativnih projektnih idej in integracije novih tehnologij v klubske procese.  Na delavnici bomo govorili o tem, kako:  – pripravljene klubske projekte prilagoditi razmeram,  – do novih, razmeram primernih, projektnih idej, – pretvoriti nastale šibkosti v priložnosti ter nove produktivne ideje.

OPIS TRENERJEV:

Simon Sovič je vodja Bazena trenerjev zveze ŠKIS in so-ustanovitelj startupa doggo.si ter razvojnega studia Clover Labs. V preteklosti je deloval kot pitch coach, startup svetovalec in soustanovitelj.

Maša Androjna je študentka magistrskega študija psihologije na FF UL in vodja operativnega dela Zveze ŠKIS. Z vodenjem in izvajanjem projektov se ukvarja tako na Zvezi, kot tudi v Študentskem klubu GROŠ, Mladinskem svetu Grosuplje in Društvu študentov psihologije Slovenije. Projektno delo ji je vedno v izziv in zapolnjuje velik njenega vsakdana.

Na delavnico se lahko prijavite preko povezave. V torek, 14. 4. 2020 boste po uspešni prijavi prejeli povezavo do videokonferenčnega klica.

Prijave so odprte do vključno ponedeljka, 15. 4. 2020. Po tem datumu prijave in odjave od te delavnice ne bodo več mogoče.

Vse delavnice so za aktiviste študentskih klubov in Zveze ŠKIS brezplačne. V primeru prepozne odjave oz. neodjave od delavnice bo na klub poslana dotacijska pogodba z zneskom 20 € na udeleženca; aktivistom Zveze ŠKIS pa se bo trgalo 20 € od mesečnega honorarja.

Če se želite odjaviti od delavnice, nam to prosim sporočite na izobrazevanje@skis-zveza.si.

Za vsa vprašanja nam pišite na izobrazevanje@skis-zveza.si.

Se vidimo na izobraževanju!

Odbor za izobraževanje Zveze ŠKIS

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKIS