Jesenska tehnična akademija

Odbor za izobraževanje Zveze ŠKIS vabi na Jesensko tehnično akademijo, ki bo potekala dve zaporedni sredi, 17. in 24. oktobra 2018, od 17. do 20. ure na Srednji gradbeni, geodetski in okoljevarstveni šoli Ljubljana (SGGOŠ: Dunajska cesta 102). Parkirali boste lahko na brezplačnih parkiriščih v bližini (poleg Fakultete za družbene vede).

PRIJAVE NA JESENSKO TEHNIČNO AKADEMIJO

Prijavite se lahko na naslednji povezavi: https://goo.gl/forms/SD0dgjFUZy1xBExB3. Prijave za delavnice bodo odprte do 13. oktobra 2017 do 20. ure oz. do zapolnitve prostih mest na posamezni delavnici. Število prijav na klub ni omejeno, v primeru prevelikega števila prijav bodo klubi naprošeni, da med svojimi aktivisti izberejo določeno število udeležencev.  Prijava velja za cel sklop delavnic, z njo se zavezujete tudi, da boste upoštevali urnik in boste na delavnice v obeh terminih prišli pravočasno.

Udeležba na delavnicah je za člane študentskih klubov in aktiviste Zveze ŠKIS 10€/udeleženca za sklop delavnic. Študentski klubi ta znesek poravnajo z dotacijsko pogodbo, aktivisti Zveze ŠKIS pa znesek poravnajo pri sekretarki v času uradnih ur.

V primeru neopravičene odsotnosti na delavnici se izreče sankcija 20 €/udeleženca. Znesek bo klub poravnal z dotacijsko pogodbo, aktivistom Zveze ŠKIS pa se bo trgalo 20 EUR od mesečnega honorarja.

Odjave od delavnic so mogoče do 14. oktobra 2018, in sicer preko maila: izobrazevanje@skis-zveza.si

Več o delavnicah in trenerjih si lahko preberete v priponki: Jesenska tehnična akademija 2018

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKIS