KAŠev izlet v Gardaland

Atenzzione!

Rezerviraj si 20. september, ker si vabljen/a, da greš z Klubom ajdovskih študentov in dijakov v Gardaland!

Izpiti in prvi testi so premajhen izziv, zato si bodo člani Kluba ajdovskih študentov malo adrenalina sprostili v največjem italijanskem zabaviščnem parku, ki se nahaja blizu Verone ob Gardskem jezeru. Med glavnimi adrenalinskimi kompleksi so Blue tornado, Magic mountain, Sequoia adventure, Orto bruco in Fuga da Atlantide. Razprostira na 46 hektarjih ozemlja, na področju ocenjevanja tematskih parkov pa je bil na petem mestu v svetovnem merilu!

Zabaviščni park bo odprt od 10.00 do 18.00, zato bo avtobus izpred avtobusne postaje v Ajdovščini startal že ob 6.00, tja pa prispemo malo pred 10.00. Domov se bomo odpravili ob 19.00, torej bomo v Ajdovščini približno ob 23.00. Ker bomo tam cel dan, si lahko s seboj prineseš malico, v nasprotnem pa je v samem parku tudi nekaj restavracij.

Prijave zbiramo do 10. septembra na info@kas.si; prijavnino pa je potrebno plačati najkasneje en teden po potrditvi prijave. Cena vključuje tako prevoz kot vstopnino in je za člane kluba 30 evrov, za ostale pa 45 evrov.

Če si star manj kot 16 let, boš moral s seboj pripeljati svoje starše oziroma skrbnike. Če še nisi dopolnil 18. leta starosti, pa podpisano pisno dovoljenje staršev/skrbnikov, ki ga dobiš na točki kluba (Cesta IV. prekomorske 61, 5270 Ajdovščina).

Izlet bo izveden, če bo prijavljenih več kot 35 oseb.

 

Se vidimo na avtobusu! 🙂 

 

Klub ajdovskih študentov lahko kontaktiraš prek:

– 059 014 291 (infotočka)

– 051 654 002 (pisarna)

– info@kas.si

 

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS