Se ti kdaj zgodi, da kar v nedogled odlašaš z učenjem, ko se začneš učit pa se okoli tebe pojavi en kup stvari, ki motijo tvojo koncentracijo?

Od 10. januarja do 11. aprila bodo potekali ŠKIS-ovi izobraževalni popoldnevi oziroma IZOPOP 2018, tradicionalni projekt Zveze ŠKIS.

V soboto, 2. decembra, Odbor za dijake Zveze ŠKIS v sodelovanju z Odborom za
izobraževanje za vas pripravlja Dijaško akademijo! Delavnice pa so namenjene starim in novim aktivistom dijaških sekcij študentskih klubov. Delavnice bodo izvajali Škisovi trenerji in klubovci z obilo praktičnih ter strokovnih znanj.

Odbor za izobraževanje Zveze ŠKIS tudi letos vabi na Decembrsko Škisovo akademijo, ki bo potekala v soboto, 2.12. 2017, od 9.30 do 18.00 na Srednji gradbeni, geodetski in okoljevarstveni šoli v Ljubljani. Izbirali boste lahko med delavnico trženja, strateškega načrtovanja in pridobivanja sponzorstev. Udeležili se boste lahko tudi predavanj Te mika tujina? in Širjenje socialne note kluba.

Odbor za izobraževanje Zveze ŠKIS tudi letos pripravlja Jesensko tehnično akademijo. Akademija bo potekala dve zaporedni sredi, in sicer: 18. 10. 2017 in 25. 10. 2017 od 17.00 do 20.00 na Srednji gradbeni, geodetski in okoljevarstveni šoli (SGGOŠ) v Ljubljani.

Na Spomladanski tehnični akademiji se boste lahko spoznali s tremi različnimi programi, ki vam bodo olajšali delo na klubu, veščine, ki jih boste pridobili na delavnicah, pa vam bodo prišle prav tudi pri opravljanju drugih obveznosti.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKIS