Klub študentov občine Piran

Upravna enota Piran – 728 študentov

Občina: Piran

Klub študentov občine Piran deluje kot predstavnik študentov in dijakov na območju Upravne enote Piran že od leta 1992. Aktivno deluje in sodeluje na kulturnem, socialnem, športnem in drugih področjih, ki so koristna za člane kluba in okolico v kateri živijo.

Poslanstvo kluba je dvig kakovosti življenja študentov in dijakov, ki živijo na tem območju. Temelji predvsem na organizaciji projektov, ki spodbujajo športno in kulturno udejstvovanje študentvo in dijakov, ponujajo dodatno izobraževanje in kvalitetno preživljanje prostega časa.

Dan mladosti je tradicionalen projekt v mesecu maju in je brezplačen enodnevni dogodek s pestrim kulturnim in zabavnim programom, na katerem vsako leto nastopi veliko slovenskih in tujih glasbenih ter plesnih skupin. Poleg pestrega programa in sproščenega vzdušja, mlade na prizorišče privabi čudovit ambient na rtu Seča, tako imenovana »divja plaža«. Vsako leto prireditev obišče na tisoče radovednežev iz vse Slovenije, pa tudi množica tujcev, predvsem hrvatje in italijani.
Ostali projekti kluba so Mozaik Poletja, Kšopov grand prix, Kšopovo smučanje in Organiziranje zabavnih večerov.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKIS