Skis Novoleto Banner618x348

Klubsko silvestrovanje v Beogradu

V letu 2014/2015 je Beograd pridobil naziv najbolj obiskane novoletne destinacije. Vrhunske zabave na splavih in v diskotekah postavljajo Beograd na lestvico TOP 10 mest z najboljšim nočnim življenjem po ocenah Lonely Planeta. Središče mesta s številnimi znamenitostmi vabi tudi podnevi – s kitajsko ambasado, Parkom neuvrščenih, vožnjo z ladjico po Savi in Donavi, Hišo cvetja, Trgom republike, trdnjavo Kalemegdan in še in še. Utripu mesta, ki je vroče podnevi in ponoči, se lahko prepustiš tudi z nami. Zveza ŠKIS in Collegium Mondial Travel sta zopet združila moči in za novo leto vse klube, klubske aktiviste in člane vabita v Beograd.

Novoletni avtobus ali po želji vlak bo Slovenijo zapustil 29. decembra 2015 na dogovorjeni lokaciji, nazaj pa se vrača 2. januarja 2016, v poznih večernih urah. Program izleta in opisi destinacij so objavljeni v spodnji priponki.

Izkoristite priložnost druženja in povezovanja s študentskimi klubi ter ugodno ceno izleta (z avtobusom: 139 eur/osebo; z vlakom: 159 eur/osebo) brez doplačil in možnostjo dodatne subvencije s strani študentskih klubov. Cena vključuje 3 nočitve v štiriposteljni sobi, prevoz, spremljevalca, turistično takso, osnovno nezgodno zavarovanje, prijavnino, vse oglede in zabave.

Aktivisti in člani pri svojem klubu preverite, ali vam nudi dodatno subvencijo.

Prijave in plačila ureja vsak klub zase preko Collegiuma, za dodatne informacije pa se pri tem lahko obrne na: zan.delopst@gmail.com. Aktivisti Zveze ŠKIS lahko za več informacij pišete na: eva.remic@skis-zveza.si.

Spremljajte dogodek na facebooku, označite ga v svojih koledarjih in pridružite se študentskim klubom na najbolj nori uverturi v leto 2016!

Ponudba in program

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS