Koncert Nude ob 20. obletnici delovanja

V letošnjem letu skupina NUDE praznuje 20. obletnico obstoja in 10. oktobra pripravlja v ljubljanskih Križankah jubilejni koncert v sodelovanju s Simfoničnim orkestrom GŠ Celje in gosti!

Po izjemnem koncertu s simfoničnim orkestrom junija v Celju, se bodo NUDE predstavili v simfonični preobleki tudi v Križankah. Tako jih boste lahko v letu, ko praznujejo 20 let videli na velikem odru ljubljanskih Križank 10. oktobra, s pričetkom koncerta ob 20. uri.
Obeta sem nam vrhunsko glasbeno doživetje v idiličnem ambientu ljubljanskih Križank, ki slovijo po spektakularnih dogodkih in odličnem obisku!
Biser pa so tudi NUDE, ki so v 20-letni karieri nanizali sedaj že osmi album, tokrat kompilacijo s pregledom 20 let dela z enostavnim, a pomenljivim naslovom – »DVAJSET«. Obljubljajo, da bo program poln presenečenj, odigrali bodo večino svojih uspešnic za katere menijo, da zvenijo dobro v orkestralni izvedbi, odigrali pa bodo tudi nekaj pesmi gostov.
NASTOPAJOČI:
NUDE & simfonični orkester Glasbene šole Celje
Neno Belan
Oto Pestner
6pack čukur
Borut Činč – Buldožer
Bilbi
Samo Šalomon
Akademski pevski zbor Tone Tomšič Univerze v Ljubljani
Plesna šola Superstar
Karte bodo v preprodaji po ceni 15 EUR na voljo pa so na prodajnih mestih Eventim (www.eventim.si), na dan dogodka pa bo cena vstopnice 20 EUR.
Pozor! Študenti si lahko na klubih KŠOC, ŠŠK, KŠŠO, ŠKMŠ, ŠKŽ, LAK in ŠOHT zagotovite vstopnico za samo 9 EUR in sicer na INFO točki posameznega kluba v času uradnih ur. Cenejše karte bodo v preprodaji od 26. septembra do 9. oktobra! Pohiti z nakupom, saj je število kart za 9 EUR omejeno!
OBVESTILO: Na samem dogodku bodo varnostniki na vhodu preverjali študentske izkaznice za tiste, ki bodo imeli vstopnico za 9 EUR! Le-ta je namreč namenjena samo študentom!
Se vidimo 10. oktobra v Križankah!:D

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKIS