»KONFLIKT – KAJ PA ZDAJ?« na Duševno je pomembno

Ljubljana, 18. 4. 2022 – Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS) v sklopu projekta Duševno je pomembno organizira 10 dogodkov na temo duševnega zdravja, ki bodo potekali v prihajajočih mesecih. Drugi dogodek z naslovom Super volilno leto in participacija mladih bo potekal 20. aprila.

 

Projekt Duševno je pomembno, bo potekal v prihajajočih mesecih in sicer v sklopu tega, bo organiziranih 10 dogodkov z vsebinami, ki pokrivajo tematike duševnega zdravja, prehoda v odraslost in stisk ter ostalih pomembnih tem, ki se dotikajo mladih. Dotaknili se bomo spoznavanja sebe, reševanja konfliktov, iskanja in pridobivanja zaposlitve, upravljanja z lastnimi financami, samopodobe … S projektom želimo mlade opremiti s koristnimi informacijami, pri ohranjanju dobre duševne kondicije.

 

Tretji dogodek z naslovom Konflikt – Kaj pa zdaj? bo potekal 20. aprila 2022, ob 18.00 preko platforme Zoom. Ko se znajdemo v konfliktu imamo več možnih načinov reagiranja. Ozaveščanje lastnega odzivanja v konfliktih in oblikovanje novih, bolj ustreznih odzivov, nam pomaga, da se reševanja konfliktov lotimo na bolj konstruktiven način. Na delavnici bomo govorili o konfliktih, zakaj so lahko koristni, možnih načinih odzivanja in kako jih lahko bolj uspešno rešujemo.

 

Udeležba na dogodku je brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava na dogodek preko povezave (https://forms.gle/1Ps96ZSoojY1XHZi8). Zoom povezavo udeleženci prejmejo na e-mail naslov po prijavi. Več o prvem dogodku pa si lahko preberete na povezavi.

 

 

*Projekt je sofinanciran s strani Urada RS za mladino in Mestne občine Ljubljana.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS