Majske igre 2013

Druženje na kulturnih večerih, norenje na koncertnih dogodkih in merjenje moči v različnih športnih panogah. Vse to in še več boste lahko doživeli na 30. Majskih igrah, ki jih za vas organizira Študentski svet stanovalcev v Ljubljani. Tritedenski spektakel športa, kulture in zabave se bo odvijal od ponedeljka, 6. maja, do srede, 22. maja 2013, v študentskih naseljih po Ljubljani (Rožna dolina, Mestni log, Bežigrad).

Majske igre 2013 se bodo uradno otvorile 6. maja, ob 17. uri, na igrišču študentskega naselja v Rožni dolini. Študentski svet stanovalcev se je letos še posebej potrudil, saj bo otvoritev posvečena 30-letnici Majskih iger. Slavnostni trak bo prerezal rektor Univerze v Ljubljani prof. dr. Radovan Stanislav Pejovnik.

Vsi obiskovalci boste lahko brezplačno preverili, kakšne kuharske sposobnosti imajo študentje, saj bo že od 12. ure naprej potekal Bogračfest. Ne bo pa manjkalo niti kapljice rujnega, kajti predstavili se bodo naši vinarji. Na njihovi stojnici boste lahko poskusili vina različnih okusov.

Zabavni del Otvoritve Majskih iger se bo pričel ob 18. uri. Za nepozabno večerno rajanje bodo poskrbele naslednje glasbene skupine: FIREFLIES, LEGALO KRIMINALO, SAUSAGES, HAPPY OL′MCWEASEL IN BAJAGA & INSTRUKTORI.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS