Majske igre 2014 – Od ponedeljka, 5. maja do srede, 21. maja 2014

Le kaj je lepšega od posedanja na travi, poslušanja glasbe, norenja na koncertih, tekmovanja v najljubšem športu, druženja s prijatelji? Vse to in še več boste lahko doživeli na 31. Majskih igrah.

Študentski svet stanovalcev je letošnji tritedenski projekt športa, kulture in zabave še izboljšal. Športni navdušenci, profesionalci in amaterji se boste lahko pomerili kar v 36 različnih športnih panogah. Tradicionalno se bo odvilo 6 kulturnih večerov na zelenici za domom III v Rožni dolini. Na katerih boste lahko uživali v prijetnih melodijah, si ogledali različne predstave, se nasmejali, spoznali nove plese, se udeležili dveh praktičnih delavnic,… Seveda bo poskrbljeno tudi za večerno zabavo. Organizirane bodo 4 nore zabave na različnih koncih Ljubljane, ki temeljijo na pestri glasbeni ponudbi: Otvoritev Majskih iger, Pohod na Rožnik, Dan Mestnega loga in Zaključek Majskih iger.

Majske igre se bodo uradno otvorile v ponedeljek, 5. 5. 2014, ob 17.00 uri v študentskem naselju Rožna dolina.

Zabavni del se bo pričel ob 18. uri. Nastopili bodo: NiJe, Zgrešeni primeri, Hamo & tribute 2 love, Vlado Kreslin z Malimi bogovi in Leteći odred!

Pridi tudi TI!

Več informacij na: www.majskeigre.si