Mednarodni odbor Zveze ŠKIS za vas tedensko zbira ponudbe kratkotrajnih mednarodnih izmenjav, treningov, pripravništev in izobraževanj. Vabljeni, da si jih ogledate in izberete nekaj zase!

V tokratnem povzetku tedenskih priložnosti se bo našlo nekaj za tiste, ki si želijo ustvariti kariero v EU, bi se radi globje seznanili z priložnostmi, ki jih ponuja project Erasmus+ in si tega znanja želijo tako, da bi brezplačno odpotovali v Italijo na enotedensko izobraževanje. Če pa bodisi niste tako
V tokratnem povzetku tedenskih priložnosti so na izbiro tri destinacije: Latvija, Francija in Portugalska.   V Latviji boste lahko razvijali lastne kompetence, v Franciji boste lahko gradili na načelu osebne rasti “zdrav duh v zdravem telesu”, na Portugalskem pa kot predstavnik slovenske nevladne organizacije iskali partnerje, ki vam bodo bodisi pomagali pri
  V tokratnem povzetku tedenskih priložnosti so na izbiro tri destinacije: Portugalska, Združeno kraljestvo in Avstrija. V Združenem kraljestvu se boste lahko udeležili osemdnevnega tečaja pripovedovanja zgodb, ki vam lahko osvetli marsikateri trenutek tako v osebnem kot v poslovnem življenju. V Avstriji boste prav tako lahko razvijali različne kompetence. Tu gre predvsem
Že veste kam boste potovali to zimo? Tokrat boste lahko izbirali med iz EU odhajajočo Veliko Britanijo, s savnami bogato Finsko in domovino škratov, Irsko. Begunci postajajo del vsakdana v večini evropskih držav. Za ohranitev zdrave in koherentne družbe pa je ključna integracija, zato ste v okviru programa Erasmus+ vabljeni, da se udeležite izobraževanja