Mednarodni odbor Zveze ŠKIS za vas tedensko zbira ponudbe kratkotrajnih mednarodnih izmenjav, treningov, pripravništev in izobraževanj. Vabljeni, da si jih ogledate in izberete nekaj zase!

Že veste, kje boste našli naslednjo mednarodno priložnost. Tokrat v povzetku mednarodnih priložnosti za brezplačna izobraževanja v Italiji, Romuniji in na Madžarskem. V Italiji se boste lahko priučili veščin za delo z migranti, na Madžarskem bo potekalo izobraževanje na temo vključevanja, v Romuniji pa boste lahko pridobili veščine dobrega mentorja. Seveda
Tokratni tedenski povzetek se osredotoča predvsem na delo z mladimi in prostovoljstvom. Če vas zanima slednje, se boste lahko kar preko interneta udeležili izobraževanja na temo prostovoljstva v okviru Erasmus+ projekta. Če pa si želite razviti svoje mehke veščine, kot so komunikacija, karizma ipd. se boste gotovo našli v katerem
V tokratnem povzetku tedenskih priložnosti se bo našlo nekaj za tiste, ki si želijo ustvariti kariero v EU, bi se radi globje seznanili z priložnostmi, ki jih ponuja project Erasmus+ in si tega znanja želijo tako, da bi brezplačno odpotovali v Italijo na enotedensko izobraževanje. Če pa bodisi niste tako
V tokratnem povzetku tedenskih priložnosti so na izbiro tri destinacije: Latvija, Francija in Portugalska.   V Latviji boste lahko razvijali lastne kompetence, v Franciji boste lahko gradili na načelu osebne rasti “zdrav duh v zdravem telesu”, na Portugalskem pa kot predstavnik slovenske nevladne organizacije iskali partnerje, ki vam bodo bodisi pomagali pri